huk 100 Napisano 5 Kwiecień 2006 Autor Napisano 5 Kwiecień 2006 Za późno- jadąc panowie ulicą zobaczyłem jak dwóch 10 latków wbija w ziemie jakichś nóżAle coś podpowiadało mi żeby zawrócić –no efekt tego widzicie –chcieli za to 10 zeta oczywiście dałem bez targowania –i dodali ze proszę pana rano to jeszcze był cały – złamał na się jak nim rzucaliśmy – a mieli go bo ojciec jednego z nich znalazł go jak rozbierali szope-pozdro
suchy ss Napisano 5 Kwiecień 2006 Napisano 5 Kwiecień 2006 huk 100 a masz ta zlamana czesc? bo cos by szlo jeszcze z nim zrobic:)
huk 100 Napisano 5 Kwiecień 2006 Autor Napisano 5 Kwiecień 2006 Uwówiłem się z nimi może coś z tego wyjdzie-jak by co to dam znać-pozdro
Gość Napisano 8 Kwiecień 2006 Napisano 8 Kwiecień 2006 spawanie tigiem i powinno być okej ,ewentualnie lutowanie twarde
suchy ss Napisano 8 Kwiecień 2006 Napisano 8 Kwiecień 2006 chyba predzej te spawanie bylo dobre:)no ale nie wiem bo nigdy tego nie robilem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.