oskarxyz Napisano 4 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2006 Cześć mam prośbę moż ktoś ma do sprzedania lub wie gdzie można nabyć Chemię dla kolekcjonera", lub inne książki o tej tematyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 Sposoby podawane w tej książce były tu cytowane i omawiane. Budzą sporo wątpliwości. Generalnie książki nie polecam. Gdzieś jest w mojej bibloteczce ale od paru lat nie miałem jej w ręce. Niestety nie znam nic godnego polecenia. Gdybuś odkrył ciekawą książke o tej tematyce daj znać. Zapraszam do wyszukiwarki, w dziale konserwacja znajdziesz wiele odpowiedzi.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedro Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 Mówisz i masz http://monety.vitnet.pl/chemia/chemia_dla_kolekcjonera.pdfpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oskarxyz Napisano 5 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2006 Dzięki Pedro !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.