qba-poland Napisano 4 Kwiecień 2006 Autor Napisano 4 Kwiecień 2006 ZNA ktoś jakie ciekawe miejsca warte pokopania w okregu Piaseczna i Warszawy ?? gdzie byly jakie bitwy czy cuś gdzie można kopnąc w ziemie troche i cos znaleźć ??
Darek419 Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 Poszukaj trochę niżej na 3 stronie coś tam jest na ten temat.
m72 Napisano 9 Kwiecień 2006 Napisano 9 Kwiecień 2006 pod Piasecznem to w chojnoskich lasach, ale odłamki i ych co lepjej nie dotykać", jeżeli coś może być ciekawszego to bliżej G.Kalwarii, Warki,i w okolicach Pilicy do jej ujścia do Wisły, ale tu jeszcze nie spacerowałem"pzdr
basia1 Napisano 14 Kwiecień 2006 Napisano 14 Kwiecień 2006 Proponuję lasy od Jazgarzewa do PIskórki I wojna,lotnisko koło Słomczyna,las pomiędzy Głoskowem a Złotokłosem
m72 Napisano 16 Kwiecień 2006 Napisano 16 Kwiecień 2006 do basia1 czy coś ciekawgo sie tarfiło w tych miejscówkach, napisz jak mozesz, może jakieś foto :)pzdr
m72 Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 eeeeeeeee no nikt nie biega po okolicach piaseczna !! nie mozliwe bo ja tak i jest miło, ' w tych miłych okolicznościach przyrody"
kokesh Napisano 26 Kwiecień 2006 Napisano 26 Kwiecień 2006 W stronę Magdalenki , bitwa Raszyńska , Janczewice okolice dawnej karczmy Wygoda , w lasach Magdalenki okopy I WŚ.Jestem z Nadarzyna,biegam po tym terenie z kumplami .W Magdalence mieszka mój GURU, Ludwik ,15 lat grzebie w tym terenie ,od niego złapałem tego wirusa.Jego kolekcja guzików powaliła by niejednego ,26 tablic.Pozdro...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.