kuba321 Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 He he ciekawostki tu opowiadacie... moja siostra pewnego razu gotowała zagęszczone mleko w puszce na masę toffi - pewnie sami wiecie - no a to się raczej gotuje na małym ogniu - oczywiście siorka wpatrzyła się w 3678 tysięczny odcinek Mody na Sukces i puszka też wyje... chała z garnka i wybijając szybę poleciała w kosmos, zaświniając przy okazji całą kuchnię :]Pozdrawiam....CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monolog Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 Butelka pękła, z tymże odłamki porozrzucało trochę. Kumpla szkło drasnęło w bark. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawon30 Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 A ja kiedyś próbowałem otworzyć któregoś z kolei jabola.Męczyłem się ze 20 minut- trochę kluczami i przede wszystkim zębami.Po 20 minutach jak już nie wiedziałem jak się do niego dobrać, samo z siebie wywaliło korek a piana była ponad metr.Dobrze że mi żębów nie wywaliło.Pewnie w fabryczce jaboli dali jednego gazowanego al'a szampan dla jaj, albo się przeterminował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Saper 17! Też podgrzewałem boratynkę i kawałek jej się odstrzelił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cecholek Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 ups , chyba przestane w ten sposob czyscic motnetki . Faktem jest, ze swojej starej tylko garnki zniszczylem , ale monetki byly ladne :) . Generalnie nigdy mi sie taki numer nie przytrafil .Niestety , zyjemy w takich czasach ,ze trzeba na wszystko uwazac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.