Jacenty Napisano 14 Lipiec 2003 Autor Napisano 14 Lipiec 2003 Cześć;Niedawno trafiłem na stronę p.Nowaka i zaciekawiły mnie tam dwie rzeczy dotyczące Jego detektorów.Zasięg - podane wartości są dość imponujące.Dyskryminacja - w wykrywaczu typu P.I.Noszę się z zamiarem kupna jakiegoś wykrywacza (na militaria) i dlatego proszę doświadczonych użytkowników o kilka słów na ten temat;Jak to wygląda w praktyce, czy zasięgi w erenie" pokrywają się z tymi podanymi w ofercie?I czy dyskryminacja faktycznie działa tak skutecznie, jak to zostało przedstawione ?( Bo z tego co się dowiedziałem, rozróżnianie metali w detktorach P.I jest sprawą... dość kontrowersyjną )Pozdrawiam.P.S Dla jasności podaję adres wykonawcy.http://www.wykrywacze.nowak.glt.pl/
Netcom Napisano 15 Lipiec 2003 Napisano 15 Lipiec 2003 Zasięg-takDyskryminacja-nie.Poszukaj postów na ten temat-opcja wyszukaj w treści lub temacie" na dole strony forum.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.