Skocz do zawartości

Oszacht 2006

suchy ss

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 248
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Cze
Jedziemy w niedzielę.
Jedzie Neptunak (jak Go żona puści), Małody (gośćiu z Będzina) i wy panowie czyli Znachor i Suchy. Jest tylko 1 mały problem, bo o ile do Znachora mam po drodze tak do ciebie Suchy nie bardzo z tego powodu, że z Katowic jechalibyśmy drogą nr 1 na Warszawę.
Pozdr
Ps. Wyjazd ok. 9 rano - planowany powrót ok. 16-17

Kłaniam się.
Przywódca,bądz pierwszy organizator niech wstąpi w me progi i poda dokładne miejsce,oraz czas zgrupowania.
Czasu na czytanie brak,więc proszę mnie informować o wszelkich zmianach ,najlepiej mailem: medyk@nikisz.pl
W godzinach wieczornych na gg: 5408138
Może wpadne na apel...

Zdrowia Życze.

Lejtus.

Cześc Dawid
Jesteś z Nikisza, bo jak tak to gdybyś jechał na Jurę mógłbyś zabrać Suchego.
Daj znać
Pozdr Jarek
Ps. Panowie, jak macie jakieś inne miejscówki (coś konkretnego0 to moznaby tam pojechać, nie koniecznie musimy jechać na Jurę. Tak do 150 km w jedną stronę to możnaby wyskoczyć.

yarek a może po suchego by się podjechało gdzieś w okolice giszowca!!a lejtnanta za bardzo nieznamy dlatego się pytałem go wcześniej o pare drobiazgów w tym temacie :-D
kurcze musze zobaczyć na mape gdzie by było najlepiej aby suchy mógł do nas dołączyć!!nio suchy w sumie musi z nami jechać!!nie ma bata na suchego :-D
kurcze inne miejsce zamiast jury hmmm!!??
do 150 km yarek powiadasz, musze przewertować pare map i ksiażek (przydałby się jakiś kocioł co nie chłopaki, w którym były jakieś ciekawe walki), ale jura to też dobry pomysł bo na jurze mamy mieszanine epok, i dla każdego by się cos ciekawego znalazło.ale sprawdze jeszcze książki!!
a wy jakie macie propozycje??
pozdr.ZnaChoR

oj nei wiem czy az takie fajne sa te pola na jurze:D, kamieni w ch...w sumie to sa kamienne pola a nie ziemne:D hehe, nie no ale tak na powaznie to jak Ci Znachor pisalem ze dam wieczorem znac czy jade na 100%:) wiecie konsultacja z dziewczyną:D
pzdr.
Dawid

no dogadalem sie z laska o te urodziny:P namowilem ja zebysmy wcesniej wyszli:D tj. ok23:P wiec bede w stanie jechac na niedzielne wykopki:)
yarek a znasz jakies ciekawe miejsca wrzesniowych walk gdzies niedaleko?moze bysmy sie na takie wlasnie miejsce wybrali?decyzja zalezy od Ciebie:)
pzdr.
Dawid

no panowie meldować sie, kto idzie na to spotkanie w ten weekend na oszachcie!!narazie to zameldował mi sie na maila suchy no i ja się także melduje!!
co i jak kiedy gdzie, te informacje macie na mailach!!maila wysłałem do suchego, neptunaka, wajchy, yarka, oraz do mathew!!meldować się bo jak będe tylko ja z suchym to klapa ze spotkania!!
pozdr.ZnaChoR

witam
pozdrowienia dla wszystkich z niedzielnego wypadu na jure - yarka, suchego i ZnaChoR'a.
Moze za dwa tygodnie znowu jakis maly wypad na jure ??
Urywamy sie na dolnyslask na wykopki - dam znac jakie efekty :)).
MloodY
PS.
do yarka skonczylo sie explorerem ;).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie