ZnaChoR Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 suchy ja niewiem co z tą jurą, yarek ma zadzwonić do nas więc czekam :-Da kto ma jeszcze jechać na tą jure??wiesz moze??pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2006 niestety nic nie wiem, nie wiem nawet czy yarek mnie zabierze, a jak to bedzie w sobote to i tak niestety nie pojade:/jak bedziesz cosik wiedzial to daj znac na forum:)pzdrDawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 CzeJedziemy w niedzielę.Jedzie Neptunak (jak Go żona puści), Małody (gośćiu z Będzina) i wy panowie czyli Znachor i Suchy. Jest tylko 1 mały problem, bo o ile do Znachora mam po drodze tak do ciebie Suchy nie bardzo z tego powodu, że z Katowic jechalibyśmy drogą nr 1 na Warszawę.PozdrPs. Wyjazd ok. 9 rano - planowany powrót ok. 16-17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2006 to gdzie bym musial sie znalesc? moze bym jak co dojechal:)ino musze wiedziec gdzie bo bede musial sprawdzic czy mam polaczenie z Wesołej:)hehe cosik mi sie wydaje ze bede na kacu w nieziele:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 :-Dnio to full wypass!!nio to suchy niemasz się co martwić, a już myślałem że suchy cie niepoznam. a tu wiadomo że wyjazd w niedziele i suchy jednak pojedziesz!! :-Dnareszcie się poznamy chłopaki!!pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lejtnant Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Kłaniam się.Przywódca,bądz pierwszy organizator niech wstąpi w me progi i poda dokładne miejsce,oraz czas zgrupowania.Czasu na czytanie brak,więc proszę mnie informować o wszelkich zmianach ,najlepiej mailem: medyk@nikisz.plW godzinach wieczornych na gg: 5408138Może wpadne na apel...Zdrowia Życze.Lejtus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Lejtnant jaką masz wykrywke, od kiedy się zajmujesz poszukiwaniem i historią, oraz czy znasz kogoś z forum a jak tak to kogo??musimy cie lepiej poznać!! :-Dpozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Cześc DawidJesteś z Nikisza, bo jak tak to gdybyś jechał na Jurę mógłbyś zabrać Suchego.Daj znać Pozdr JarekPs. Panowie, jak macie jakieś inne miejscówki (coś konkretnego0 to moznaby tam pojechać, nie koniecznie musimy jechać na Jurę. Tak do 150 km w jedną stronę to możnaby wyskoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 20 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2006 kto czy jest z Nikisza?:P, ja moge gdzies podjechac:)np. Murcki albo M-ce:) a moze sie wybrac gdzies w okolice Krakowa?albo pod Przczyne?byly tam walki we wrzesniu1939:)jakies info by sie do niedzieli zebralo:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 20 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Qrde bylem wczoraj na wykopkach w mjej okolicy i niestety bez zadnych rezultatow, a na dodatek cosik mi sie dzieje z wykrywaczem:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 yarek a może po suchego by się podjechało gdzieś w okolice giszowca!!a lejtnanta za bardzo nieznamy dlatego się pytałem go wcześniej o pare drobiazgów w tym temacie :-Dkurcze musze zobaczyć na mape gdzie by było najlepiej aby suchy mógł do nas dołączyć!!nio suchy w sumie musi z nami jechać!!nie ma bata na suchego :-Dkurcze inne miejsce zamiast jury hmmm!!??do 150 km yarek powiadasz, musze przewertować pare map i ksiażek (przydałby się jakiś kocioł co nie chłopaki, w którym były jakieś ciekawe walki), ale jura to też dobry pomysł bo na jurze mamy mieszanine epok, i dla każdego by się cos ciekawego znalazło.ale sprawdze jeszcze książki!!a wy jakie macie propozycje??pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 20 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2006 hehe ale jestem porzadany na tych wykopach:P Znachor masz gg? jak tak to zaklikaj moje gg to 5563973:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 http://jurapolska.com/galeria.php?id=890koledzy jak pojedziemy na tą jure to takie pole mi sie maży jak te z tego linku!! :-DDpozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 20 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2006 oj nei wiem czy az takie fajne sa te pola na jurze:D, kamieni w ch...w sumie to sa kamienne pola a nie ziemne:D hehe, nie no ale tak na powaznie to jak Ci Znachor pisalem ze dam wieczorem znac czy jade na 100%:) wiecie konsultacja z dziewczyną:Dpzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 20 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2006 no dogadalem sie z laska o te urodziny:P namowilem ja zebysmy wcesniej wyszli:D tj. ok23:P wiec bede w stanie jechac na niedzielne wykopki:)yarek a znasz jakies ciekawe miejsca wrzesniowych walk gdzies niedaleko?moze bysmy sie na takie wlasnie miejsce wybrali?decyzja zalezy od Ciebie:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 niop dzisiejszy wypad na jure udany :-Doby ten rok przyniósł cały czas takie miłe niespodzianki :-Dpozdro dla yarka, suchego i młodego wraz z żonąpozdr.ZnaChoRps.na wypad na oszacht umówimy się jakoś przez maila! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2006 oj niedobrze niedobrze:/ pogoda sie zjebala:( a jak tak bedzie w sobote to co robimy?pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 suchy jak tak bedzie w sobote to oczywiście się niełamiemy i ruszamy w teren!!bądźmy twardzi i pełni optymizmu :-Dpozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2006 no jak bedzie padac to nigdzie nie wyruszymy:/ bo jak wykrywki to przezyja...:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 sprawdźcie sobie wszyscy wiadomości na mailu w sprawie spotkania!!pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 no panowie meldować sie, kto idzie na to spotkanie w ten weekend na oszachcie!!narazie to zameldował mi sie na maila suchy no i ja się także melduje!!co i jak kiedy gdzie, te informacje macie na mailach!!maila wysłałem do suchego, neptunaka, wajchy, yarka, oraz do mathew!!meldować się bo jak będe tylko ja z suchym to klapa ze spotkania!!pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 27 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2006 no jak Wajchy nie bedzie to ja mam kape bo sam tam nie dojade:/ bo nie bede umial, ino raz tam bylem:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MloodY Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 witampozdrowienia dla wszystkich z niedzielnego wypadu na jure - yarka, suchego i ZnaChoR'a.Moze za dwa tygodnie znowu jakis maly wypad na jure ??Urywamy sie na dolnyslask na wykopki - dam znac jakie efekty :)).MloodYPS.do yarka skonczylo sie explorerem ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 27 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2006 tez Cie pozdrawiamy MloodY:) wypad byl fajny i z checia bym go powtorzyl:)To czekamy na jakies info, fotki z wyprawy:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 WitamMloody dlaczego Explorer a nie Garrett?PozdroYarekPs. Z wyjazdu 7 maja chyba nic nie wyjdzie bo dostałem urlop i będę siedział w górach własnie do 7-go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.