Nowy szukacz Napisano 13 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2003 CześćMam problem z komora zamkową do mp-40 są na niej dziurki i małe wyszczerbienia blaszka jest za cięka żeby ją pospawać :( Czyli zostaje poszpachlowanie ale jak to zrobic czy używać krateczek usztywniających czy czegoś innego jakiego szpachlu użyć ??Jeśli ktoś Robił coś takiego albo ma jakiś pomysł to proszę o pomoc :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berthie Napisano 14 Lipiec 2003 Share Napisano 14 Lipiec 2003 Poszukaj szpachli z włóknem szkalnym, powinna być w każdym sklepie z lakierami i szpachlami samochodowymi. Szpachla jest z domieszką włokna szklanego które tworzy osnowę na której trzyma się szpachla własciwa". Nie bedziesz musiał dawać zadnych siateczek itp.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy szukacz Napisano 14 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2003 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedro Napisano 25 Wrzesień 2003 Share Napisano 25 Wrzesień 2003 uzyj polkitu lub diamentkitu jest to szpachla metalowa do łatania ubytków w metalu czesto sie ja stosuje w naprawach ubytków silników samochodowych dostaniesz to w kazdym pozadnym sklepie z akcesoriami do samochodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Październik 2003 Share Napisano 7 Październik 2003 Na te metalowe szpachle jak sie rzuci oksyde na zimno to coś wyjdzie? czy za mało jest opiłków w tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WALTER Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 sam przez kilka lat stosowałem szpachle samochodową,ale zdaża się że po roku puchnie,wyczaiłem nowy sposób jest w sklepach samochodowych klej dwuskładnikowy po zmieszaniu jest czarny i twardy prawie jak metal można go obrabiać pilnikiem lub lepiej papierkiem ściernym i polerować efektefekt zapiera dech gwarantuję klej kosztuje ok 15-20 zł to zależy od sklepu przedmiot trzeba wyczyścić z rdzy wytrawiacz, szczotka,potem odtłuścić i klej.Jest też sposób cynowania ale pbróbka tragicznie ciężka ale efekt piękny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teton111 Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 A mogłbys podać nazwe tego kleju? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WALTER Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 teton to jest amerykański klej steel weld epokxy system"ja kupuje tylko czarny schnie szybko obrabia sie trudno pilnik i papier ścierny nakńcu wodny i polerka na grzejniku 1 godzinka i obrabiasz kup go w sklepie z częściami samochodowymilub na gięłdzie samochodowej cena wacha sie 15-20 zlpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.