wons Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 POliSH Wons to moderator???????????" - nie podoba się? Zawsze możesz odejść na inne forum... PATRON - w kwestii numerków ...to ja np mam niski a coś mi sie wydaje że 90% tych co mają o wiele wyższe numerki od mojego to jakoś z dawnych lat sobie nie przypominam A dlaczego was gnębią inni .....odpowiedź jest bardzo prosta ....BO ICH STAŻ JEST NIEWIELE WIĘKSZY NIŻ WASZ PANOWIE .... PRZYKŁADY :PIK - nic nie robi tylko pier...oli androny po 10 postów na raz ...strażakwaffe żeby napisać trzy zdania musi sam zobie trzy razy dopowiedzieć ..... " Nie piszę o tych forumowiczach, którzy mają większą liczbę postów, ale o tych, którzy są na tym forum długo. Wielu z nich już tu nawet nie zagląda właśnie przez takie sprzeczki o byle co. Taka jest prawda, że wielu z teraźniejszych młodych uczestników odpowiada na swoje pytania... Żenujące, ale podnosi im liczbę postów... Tematy wątków nie są już w wielu przypadkach związane z historią, a to odstrasza poszukiwaczy historii... Pozostają krzykacze i gówniarstwo (bez urazy dla młodszych forumowiczów ;) ).Kończcie panowie ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 tia ,wole p*****lić androny ,niz rozkopywać niemieckie mogiły oraz stanowiska archeologiczne ,jak niektóre tzw autorytety tego Forum ...pik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POliSH Napisano 29 Marzec 2006 Autor Share Napisano 29 Marzec 2006 Wons ja tylko się pytam a ty atakujesz jak tobie się nie podoba to ić,chciałem się tylko spytac czy jestes moderatorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 OK. POLiSH. U dołu naszego poprzedniego postu jest napisane - post zmieniony przez moderatora wons!! wystarczy poczytać. Tak jak pod tym wlaśnie postem :PPozdro.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora wons 15:05 29-03-2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 A ja myślę ,że czas już najwyższy pozamykać pewne tematy , wyjąć wykrywki i ruszyć w teren a przy jakichkolwiek próbach reaktywacji podobnych infantylizmów - szybkie baniki i po sprawie.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 wons -nikt cie mie zmusza-chyba ??zebyś nas czytał-chętnie poczytam ciebie i lukne na to co masz do pokazania -jak tak sie chwalisz ze tak długo jesteś tu a my tak -troryzujemy z pikiem -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.