Skocz do zawartości

Atak???

POliSH

Rekomendowane odpowiedzi

POliSH Wons to moderator???????????" - nie podoba się? Zawsze możesz odejść na inne forum...

PATRON - w kwestii numerków ...to ja np mam niski a coś mi sie wydaje że 90% tych co mają o wiele wyższe numerki od mojego to jakoś z dawnych lat sobie nie przypominam
A dlaczego was gnębią inni .....odpowiedź jest bardzo prosta ....BO ICH STAŻ JEST NIEWIELE WIĘKSZY NIŻ WASZ PANOWIE .... PRZYKŁADY :

PIK - nic nie robi tylko pier...oli androny po 10 postów na raz ...
strażakwaffe żeby napisać trzy zdania musi sam zobie trzy razy dopowiedzieć ..... "

Nie piszę o tych forumowiczach, którzy mają większą liczbę postów, ale o tych, którzy są na tym forum długo. Wielu z nich już tu nawet nie zagląda właśnie przez takie sprzeczki o byle co. Taka jest prawda, że wielu z teraźniejszych młodych uczestników odpowiada na swoje pytania... Żenujące, ale podnosi im liczbę postów...
Tematy wątków nie są już w wielu przypadkach związane z historią, a to odstrasza poszukiwaczy historii... Pozostają krzykacze i gówniarstwo (bez urazy dla młodszych forumowiczów ;) ).

Kończcie panowie ten temat.

OK. POLiSH. U dołu naszego poprzedniego postu jest napisane - post zmieniony przez moderatora wons!! wystarczy poczytać.
Tak jak pod tym wlaśnie postem :P
Pozdro.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora wons 15:05 29-03-2006

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie