Szefo Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Napisano 11 Lipiec 2003 Witam, mam z pozoru głupie pytanie ale jako zamiejscowy chciałbym się spytać, czy można się poszwędać po MRU po podziemiach bez żadnych konsekwencji np prawnych itp itda jesli tak to w której części.Pytanie kieruję dlatego, że za jakieś 3 tygodnie będę w tych okolicach spędzał wakacje.
Maciucha Napisano 12 Lipiec 2003 Napisano 12 Lipiec 2003 Gdzieniegdzie można całkiem legalnie pochodzić. Oczywiście tylko wtedy kiedy nie ma nietoperzy. Nie pamiętam dokładnie, ale chyba w okresie od października do kwietnia jest zakaz wejścia do podziemi. Na pewno otwarte będzie wejście koło Boryszyna. Dostaniesz sie tam jadąc z Boryszyna w kierunku Wysokiej. Zaraz za wioską do zakrętu dochodzi polna droga, którą dojedziesz do wejścia. Nie wiem jak jest teraz, ale w czasie zlotu pojazdów militarnych pobierali jakieś opłaty za możliwość wejścia. Kiedyś tego nie było. Może bawili się w to tylko w czasie zlotu. pozdrowionka
Kalfas Napisano 14 Lipiec 2003 Napisano 14 Lipiec 2003 Są dwie trasy turystyczne, jedna w Pniewie a druga na pętli Boryszyńskiej. Można je na początek zobaczyć, można też połazić samemu. Polecam kontakt pod sklepem w Wysokiej z Małym. pozdrowieniaKalfas
Gość Napisano 20 Październik 2003 Napisano 20 Październik 2003 WitamCo byście powiedzieli o uruchomieniu kolejki pod ziemią?
Jaras Napisano 21 Październik 2003 Napisano 21 Październik 2003 Wszyscy gadacie głupoty,ktoś coś gdzieś usłyszał i pisze niewiadomo co.hah !!!!!!!!!
Gość Napisano 23 Październik 2003 Napisano 23 Październik 2003 odnosnie tematu, co sie stalo ze stronami:bunkry dla bunkrowcowbunkrowiewcostatnio nie mozna ich odpalic, moze ktos wie.pozdbruno
Gość Napisano 23 Październik 2003 Napisano 23 Październik 2003 Serwis jest reguralnie wysyłany pocztą elektroniczną do zainteresowanych i pocztą SMS-ową.
Jaras Napisano 23 Październik 2003 Napisano 23 Październik 2003 Stronka www.bunkrowiec.com chwilowo nie działa ale mam nadzieję że w niedługim czasie powróci !!!!
Jaras Napisano 23 Październik 2003 Napisano 23 Październik 2003 Związane jest to z tym że chwilowo cierpię na brak funduszy,ale mam nadzieję ze w miare szybko sięto poprawi
Gość Napisano 23 Październik 2003 Napisano 23 Październik 2003 licze na powrot strony,pozdr. dla ciebie Jaras i dla reszty bunkrowcowbruno
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.