Gość Napisano 8 Sierpień 2003 Napisano 8 Sierpień 2003 Masz więcej takich zdjęć ??Sprzed ilu lat jest to zaprezentowane ??Pozdrawiam
Jasiek Napisano 8 Sierpień 2003 Napisano 8 Sierpień 2003 A to jest starsze zdjecie Wacława. Pozdrawiam Jasiek WGS
Kalfas Napisano 12 Sierpień 2003 Napisano 12 Sierpień 2003 Mam pytanko, czy muchołapka jest w pobliżu kopalni Wacław ?Jeżeli nie to jak tam dojechać? Wybieram się w tamte rejony w najbliższym czasie i chętnie bym sobie obejżał.PozdrowieniaKalfas
Gość Napisano 12 Sierpień 2003 Napisano 12 Sierpień 2003 Muchołapka sensacja na skalę europejską. Tysiące polaków rokrocznie najeżdza wioche Ludwikowice, aby obejrzeć pozostałości po chłodni komonowej. Takich chłodni w polsce jest mnóstwo i to nawet nie tak zdewastowanych, ale dzięki bzdurom Witkowskiego ludzie jadą nawet ponad 200 km aby zobaczyć to coś, skąd może vril wyleci. Haa Haa !!!!
ragnar Napisano 13 Luty 2004 Napisano 13 Luty 2004 Witam mam prosbe macie moze jakies stare zdjecia kopalni w Ludwikowicach?(chodzi mi oczywiscie te z przed 1945)Cos w tym stylu jakie zaprezentowal JasiekPozdrawiam Ragnar
czarny Napisano 18 Luty 2004 Napisano 18 Luty 2004 Mam nadzieję, że nie będzie to reklama... takie zdjęcia są w styczniowym numerze Sudetów", plus tekścik o historii kopalni.
ragnar Napisano 14 Marzec 2004 Napisano 14 Marzec 2004 echhh:( mam je ale dzieki za pomoc:))pozdrowienia
ragnar Napisano 14 Marzec 2004 Napisano 14 Marzec 2004 a to jedno z wielu zdjec jak Wacław pracował pełną parą:))pozdrawiam
ragnar Napisano 14 Marzec 2004 Napisano 14 Marzec 2004 I jeszcze mały skan (prawdopodobnie)przydziału na węgiel z kopalni Wacław jest to zdjęcie z aukcji internetowej ebay.de jakis facet chce to sprzedac za 25€pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.