Jacenty Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Napisano 11 Lipiec 2003 Witam;Proszę o pomoc w wyborze detektora.Planuję kupić wykrywacz do poszukiwań typowo militarnych, tzn. duży zasięg dla metali żelaznych kosztem kolorowych drobiazgów, dyskryminacja... i tym podobne cechy dla urządzeń przeznaczonych do pracy w zasypanych okopach, transzejach czy innych umocnieniach.Jestem w stanie przeznaczyć na ten cel ok. 1000 zł i dlatego w grę wchodzi raczej nasza rodzima produkcja.Dlatego wybrałem wstępnie trzy modele - smętek, metamax oraz konstrukcję p.Nowaka.I tutaj właśnie proszę o pomoc, który z nich nadawałby się najlepiej ?A może jakiś inny za tą cenę ?Będę wdzięczny za wszelkie oceny i sugestie.Pozdrawiam
Gość Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 Proponuje wykrywacz Salamamdra lub Bartek producenta zPulaw.Jest super,stabilny lekki i ma zajeb... zasiegi.Az trudno uwierzyc noi nie dziala na czerwona cegle. Pozdrawiam ALL.
Jacenty Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Napisano 11 Lipiec 2003 Dzięki za informację.Tylko wyczytałem właśnie, że wynikły jakieś perturbacje z produkcją Salamandry. Być może już nie produkują - nie wiem. Ponadto w sieci również nie mogłem znaleść żadnych danych o tym wykrywaczu i o producencie.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.