Khorne Napisano 24 Marzec 2006 Autor Napisano 24 Marzec 2006 Jaki sprzet na militaria i broń białą ??? zapewne usłysze poszukaj wszystko juz napisane na forum :( ale głównie o sprzecie na monety:( , a ja chce szukac militari roń, cześci umundurowania, broń biała" itp. mam 1000zł moze jeszcze ze 300zł dołoze. Z góry dziekuje za porady.
suchy ss Napisano 24 Marzec 2006 Napisano 24 Marzec 2006 ja bym Ci zaproponowal HS-3 na militaria dobry i zaoszczedzisz troszke:P, no ale jest tu wielu fachowcow ktorzy Ci pewnie leprzy sprzet doradza:)
gibki9 Napisano 24 Marzec 2006 Napisano 24 Marzec 2006 a sa jakies specjalne wykrywacze, co tylko bron białą znajduja:)))??
palacz Napisano 25 Marzec 2006 Napisano 25 Marzec 2006 sa wykrywacze na monetki, na militarke no to sa i na biala bron ;)
Khorne Napisano 25 Marzec 2006 Autor Napisano 25 Marzec 2006 rutus to faktycznie ciekawa propozycja ale jesli wybierał bym rutusa to ultra 2. Piszcie dalej Aha i zapraszam na www.khorne.yoyo.pl wiela tam niema bo stronka ma 2 dni ale bedzie sie rozwijac :)
Jacek P Napisano 25 Marzec 2006 Napisano 25 Marzec 2006 Nie to że wiela tam nie ma", bo tam ... nic (!!!) nie ma!Najpierw coś tam zrób na stronce i zapraszaj, a nie - wszystko puste, bez sensu tam zaglądać, bo poza przywitaniem kompletnie nic nie ma, przynajmniej na dziś. Wrzuć chociaż jakieś fotki z wykopków, albo cokolwiek.Pzdr! Jacek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.