jaca2003 Napisano 23 Marzec 2006 Autor Share Napisano 23 Marzec 2006 Proponuję nowy watek.Tu kol Strazak Sam moze wpisywac swoje przemyślenia, złote myśli oraz inne przebłyski (w nawiasie wpisac brakujące słowo).Mam nadzieję ze Admin na takie odstępstwo pozwoli i ze koledzy tez to przyjmą z uznaniem.po prostu mam dosyc ciekawych tematów ze Strazakiem i jego myślami w roli głównej.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk11 Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 i tak trzymaj !!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 nie mam na to wpływu ze masz dosyć-każdy mam prawo do sojego zdania-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 Fiodor-a ty jesteś oczywiście cnotka nie wydymka- święty !!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 normalnie popłakałem sie do łez-co ja bym bezwas zrobił-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 czuwaj czuwaj -następny kimicic-pozdrowienia masz do Vasilija -jak czytałem-widać ze sie troszczysz o młodych -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 nabij sobie nabij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 święta racja pozdro-tym razem ja zgasze światło które tak tu ubodło nie ktorych-ale sami są nie gorsi-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.