Gość Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 Hej wszystkim !!!Czy ktos mógłby podac mi adres strony, gdzie mógłbym dowiedzieć czegoś konkretnego o wykrywaczach typu Cyklop.A jakie wy macie zdanie na jego temat czy wart jest swojej ceny?Za wszelkie informacje wielkie dzięki :-)
past Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 poszukaj w tym forum , było kilka dyskusji o tym sprzęcie , dodatkowo forum www.poszukiwanieskarbow.com , sprawdz jeszcze Rutusa , sposób jak wyżej. Co do Cyklopa 1 możesz napisać na priva , posiadam takowego
Gość Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 Hej past!Dzięki za odpowiedź :-))))Poiwedz mi tylko czy generalnie to jesteś zadowolony z tego Cyklopa1? Polecałbyś go do zakupu uwzględniając głownie jakość i cenę?
past Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 generalnie za tą cenę jest ok , ale to kwestia gustu , ostatnio oglądałem Rutusa(produkt jednego z twórców Cyklopa) wydaje się ciekawą konkurencją dla cyklopa i jest w np w sklepie we Wrocławiu dostępny od ręki cena chyba 499 , zastanowić się możesz nad HS 3 , jest jeszcze kilka polskich wykrywaczy od 500 do 1000 ale nie widziałem , nie próbowałem więc nie wypowiadam się
Gość Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 Wielkie dzięki Past !!!Za wszystkie informacje, mam nadzieję, że jakbędę miał jakieś pytania czy wątpliwości to coś mi tam jeszcze odpiszesz.Pozdrowionka
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.