Klaus BOLS Napisano 22 Marzec 2006 Autor Napisano 22 Marzec 2006 Panowie co sądzicie o tej książce, zacząłem czytać i jak narazie to sama krytyka niemców, pod adresem ich uzbrojenia. Jak narazie pisze tylko o tym że co było niemieckie to jakością ustępowało ruskim i alianckim sprzętom... dziwne bo zazwyczaj słyszałem odwrotne opinie. pozdrawiam
Klaus BOLS Napisano 25 Marzec 2006 Autor Napisano 25 Marzec 2006 no panowie nikt nie czytał tej książki?? co o niej sądzicie??pozdro KLAUS
M98k Napisano 31 Marzec 2006 Napisano 31 Marzec 2006 Ja czytałem :) Na początku to może jest krytyka ich uzbrojenia ale później to autor stara się wytłumaczyć dlaczego niemcy zaczęli odnosić klęski na frontach. To nie jest książka o walce, czy o bitwach. Ona opisuje w jaki to sposób armia niemiecka, z najlepszej armii świata staje się jedną z najgorszych. Mówi o braterstwie żołnierzy Führera itd itp.Jak trzeba będzie coś więcej napisać o książce to pisac!!!POzdrawiam M98k
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.