wilkołak Napisano 24 Marzec 2006 Napisano 24 Marzec 2006 A Ciebie marecki do ja nie lubie i to bardzo!!!I Ty kurna dokładnie wiesz czemu!to czy sie lubi czy nie to na priv Regulamin Forumwyjasnilem Ci moje postepowanie w poscie i swoje zdanie podtrzymuje akurat Osowka jest bardzo bliska mojemu sercu i nawet gdy mnie tam nie ma to mam tam swoje oczy i uszy :):):)pozdrawiam !!!!marecki WGSPost został zmieniony ostatnio przez moderatora marecki. 00:34 25-03-2006
wilkołak Napisano 25 Marzec 2006 Napisano 25 Marzec 2006 No to panie marecki, ja się pytam jakim prawem nazwał mnie pan kłamcą i oszustem który nabiera kolegów???Bo pan zna \\ iby\\" osówke?a moze tak wysłać foto jak zaczynamy tam prace?a moze pan sam wezmie pewną ksiązke i zobaczy bez mojej wysyłki co?To poprostu wstyd dla tych co pana mianowali adminem-ośmieszyłes się człowieku!Mam dobrą rade kup sobie cole, ale koniecznie w szkle idz w strone kasyna,wypij cole po drodze,jak juz dojdziesz to rozwal butelki i zrób sobie z denek okulary i się porozglądaj,a jak nic dalej nie będziesz widział,to sobie pochodz po kasynie po omacku jak się wpie....to czego nie zobaczyłeś moze poczujesz-my zaczelićmy ten wykop,przez ostatni czas-bardzo go powiększyli inni.Panie \\ekspercie od Osówki\\"i to co napisałem jest prawdą a nie kłamstwem i oczernianiem (na jakie pan sobie pozwolił)jakiegoś tam nawiedzonego, adminka któremu malutka władza, na forum rozumek odebrała!PS.Napisałem to na forum z tej prostej przyczyny, ze to pan pierwszy mnie oczernił na nim i wyśmiał!I przy okazji się zbłaznił.nie tragizuj i nie badz malym chlopcem pzdr !!Post został zmieniony ostatnio przez moderatora marecki. 00:32 26-03-2006
wilkołak Napisano 25 Marzec 2006 Napisano 25 Marzec 2006 Ja cały czas czekam, jak zareagują władni tego forum na oszczerstwa,mianowanego przez nich admina (mareckiego)druga sprawa,serwer propaguje kłamstwa i oszustów,kochacie strefe-111" z TVN czy jak jej tam?Na waszej stronie jest wielka reklama pana Roskowskiego-czy jakoś tam z waw-y który wstawia kit ze juz za moment wyda ewelacyjny"film o Riese" 3 lat i kupa-nie ma filmu! I nie będzie!!!Pozdrawiam kumpli co mają piszczałke, w jednym ręku, w drugim saperke i kose przy boku-a przede wszystkim Waleczne serce"-a przydaje się bardziej ni piszczałka.I na .........wszyskim oszołomą i naciągaczą którzy chcą zrobić kase naszym kosztem! :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.