Gość Napisano 9 Lipiec 2003 Napisano 9 Lipiec 2003 czepanowie zamierzam kupic ta maszynke. co sadzicie o tym sprzecie ktorys z was moze mial okazje z nim sie zetknac?????????pomozcie jezeli nie r1 to jaki?????????????pozdrawiam
Gość Napisano 19 Lipiec 2003 Napisano 19 Lipiec 2003 Jeśli cię stać na taki sprzęt to kup Minelab Sovereigna i załóż słuchawki
Gość Napisano 19 Lipiec 2003 Napisano 19 Lipiec 2003 Aha, jeszcze jedno, szukaj piszczałki z cewką DD a nie koncentryczną, mój Sovereign (tak, każdy chwali swoje) ma DD i zbiera fanty nawet zaraz poza brzegiem cewki. Koncentryczne są cieniutkie w porównaniu z DD. Wiem bo chodziłem sporo z R1
Gość Napisano 25 Lipiec 2003 Napisano 25 Lipiec 2003 Twierdzenie, ze cewki koncentryczne sa cenkie" a DD sa grube" lub na odwrot, jest nieuprawnione. Detektor to suma - sonda i elektronika. Jedno i drugie wzajemnie dostosowane. Poprzez wymiane cewek mozna jedynie w pewnym zakresie zmieniac wlasciwosci uzytkowe sprzetu.PozdrawiamMrand
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.