Skocz do zawartości

co doradzacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
zamierzam zakupic wykrywkę, ale mam problem jaką. dysponuje tak do 1000zł. jest wiele postów na ten temat ale ja głównie szukam militariów i śmietników". wiec nie zalezy mi na dyskryminacji i innych super opcjach, liczy się czysty zasięg i najlepiej praca w trybie statycznym.
Napisano
Myślę że na początek dobry byłby smętek".Prosty w obsłudze a także skuteczny".Wiadomo, kwestia szczęścia.Jednak to naprawdę solidny wykrywacz.Chociaż teraz na rynku mamy naprawdę cuda.Chyba że ktoś ma inne zdanie.Ja jednak polecam!
Napisano
Witam.Ja mam miejszego brata ace 250 czyli ace 150,dla początkującego poszukiwacza (czyli dla mnie)bardzo fajna sprawa.Znajduje monetki srebrne,miedziane,PRL-owskie Pierścień srebrny mi wyszedł.Mam go od tygodnia i codziennie (nieważne gdzie las pole łąka )coś mi wychodzi.Dzisiaj naprzykład 40groszy/20kopiejek z 1850r chyba srabrna.Polecam garretta.Pozdro
Napisano
No widzisz Pretorian Ty znajdujesz monetki , a kolega wyrażnie mówi militaria i do tego dobra praca w trybie statycznym :)

Jeszcze raz powtórzę , moim zdaniem najlepszy dla kolegi będzie HS-3.
Napisano
ale gdzie go mozna kupic bo w zadnym sklepie go nie widzialem aby byl dostepny, a tak pzry okazji to ja juz kopie ladnych pare lat tyle ze glownie smietniki, mozna tak znalezc wiele ciekawych rzeczy: butelki porcelane odznaczenia troche militariow jak wie sie gdzie sa smietniki z koszar albo innych organizacji
Napisano
Jak Ci się nie chce poszukać na Forum , to chociażby wpisz w Google Smętek" a tam i opis i adres i telefony ;)

pzdr.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Martin 05:46 25-03-2006
Napisano
Tytuł: amiary na smętka", więc pewnie Cię zmylił:)
http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=286475#286475
Rutus Ultra 2, bardziej uniwersalny, a dyskryminacja czasem się przydaje.
Pozdrawiam
Darek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie