huk11 Napisano 21 Marzec 2006 Autor Share Napisano 21 Marzec 2006 skarbuniu mój kochany chciałam ci dać nagrode za ten stary garczek co to go na forum pokazywaleś !!!!a nie ładnie kotek ,ze go ukryłeś przedemną nie ładnie -a miałam ci dać lizaka i gumke pachnącą chińska do ścierania-chyba cie żuce i pujdę do strazaka a moze do fiodora -zobaczysz ze cie w końcu zostawie misiaczku-causki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 a juz stary jestem i bez zębów bubububuheheheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 sory-ale huk11 -ty jesteś chłopem czy babą ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muszkieterka Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Coś mi się wydaje że autorem pierwszego postu jest strazakwaffe, ktory cierpi na jakis kompleks samotnosci.I zazdrości, że Vasili ma fajną dziewczynkę.Strazakwaffe, wstaw sobie zęby i poszukaj sobie chopie dziewczyny!!! bubuhehe :-)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 bubububububububheeeeeeeeheeeeeeeeeeeeeeeeeeheeeeeeeeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 a moze to fiodor hehehehehehehehe-zresztą jakie to znaczenie bebebebebebhhhhhhhhhhhheeeeeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Przez tą p...oną zime wszystcy dostajemy pierd...ca.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk11 Napisano 21 Marzec 2006 Autor Share Napisano 21 Marzec 2006 ooooooooo przepraszam ,wypraszam sobie takie słowa !!!! Ja tylko tak zażartowałam, i nigdy nie opuszcze swego misia Vasilija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk11 Napisano 21 Marzec 2006 Autor Share Napisano 21 Marzec 2006 kochany gdzie jesteś ???bo oni mnie atakują ,twoją przczółkę----biegnij szybko z tego gimnazjum-proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Bo to stare trutnie są....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 nie przejmuj sie Vasili -bo ona złą kobietą była-nie pierwsza i ostatnia-trzymaj sie -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 ha ha ha huk czy jakoś tak a z kąd ty wiesz ze ja chodze do gimnazjum?? czy ty jesteś jakieś homo czy cos w tym stylu>?? żart pierwsza klasa.. a powiem ci ze jesteś fajny... a fajne są tylko pedały... a co do mojego jak go tam nazwałes ,,GARCZKA'' pochwalisz się swoim?? moze masz ładniejszy niż mój co?? he he śmiech na sali.... słyszałeś o takim wątku.. a tak pytanie na marginesie.... po jakiego hu........a założyłeś ten wątek... powieszz o co dokładnie chodzi...... czy będziesz się bawił z tym lizaczkeim?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 mam pytanie do administratora..... czy ten wątek jest potrzebny na forum?? jeśli ma nas rozbawiać proszę bardzo moge sobie z panami pogadać i pośmiać się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POliSH Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Vasilij nie wymiguj się przyznaj się,że to twoj chłopak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 no tak jesteśmy razem od niedawna wiesz jak ja go muszę kochać skoro... zerwałęm, z moją dziewczyną dla niego. niech to doceni........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POliSH Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Dobra Vasilij nie przejmij się to żart,ale ciekaw jestem co to za ped...........czy dziewczyna co mało prawopodobne na tej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 nie wiem jakiś pojeb.....y masz gg jak tak to podaj to pogadamy nie będziemy pisać na forum bo ,,STARE OBESRANCE'' się dowalą ze nabijamy sobie licznik.. wiem ze to jaja i ja tez robie sobiejaja ,, pozdro dla huk11 kocham cię i czekam z tęsknota na ciebie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POliSH Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 to moje gg 6214125 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 KOCHANIE SKARBEńKU TY MóJ JEDYNY gdzie jesteś?? kocham.....tęsknie....czekam......szuka.......m.......... ciebie nie ma czyżbyś nie opuścił?? zostawiłaś mnie dla strazaka..?? jak mogłaś... jak mogłaś mi to zrobić po tylu wspólnych chwilach... po tylu wspólnych wypadach na łono natury i........ myślałem ze dostane dzisiaj lizaczka jak zwykle........ ale ty nie przyszłaś!! mam żal do ciebie. nie wiem ide siępowiesić.. nie moge spaćjesć jak mogłaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 wcale nie jak za PRZEPROSZENIEM'' jakis idiota nie ma co w domu robić i wrzuca tu na forum taki wątek to chhyba on zaczoł to nakręceć sam widzisz ciebie też wkręcił i strazaka też js juz nie mam zamiaru sie w tym wątku wypowiadaćchyba ze ten szanowny pan HUK1 się odezwie zakłada wątek i znika jak jakis pier.... cień!! pozdrawiam pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 właśnie dlatego ze chce zkończyć ten temat też wychodzę z tego wątku... ah.. dzięki ze mi uświadomiłeś ze to jednak była prowokacja i podobnie myśle jak muszkieterka ... lub cośw tym stylu bo juz ni pamiętam dokładnie.. ze to moze strazak... mniE tu nakręca ale jeśli nie zeby nie było znowu WIELKIE HALLO O TO TO STRAZAK JEśLI TO NIE TY TO SORY!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Vasili :)jeśli myślisz tak jak piszesz to musisz mieć straszny bałagan w głowie.pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 widze ze omineła mnie pyskówka -dopiero teraz mogłem wejśc na forum bo dzieciaki nie wpuszczają juz wapniaka na kompa-co do mnie Vasili to też -nie kocham inaczej hehe-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk11 Napisano 21 Marzec 2006 Autor Share Napisano 21 Marzec 2006 Vasili jak mozesz misiu!!!!!!! przeciesz -miłość i sraczka przychodzi z nienacka !!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk11 Napisano 21 Marzec 2006 Autor Share Napisano 21 Marzec 2006 Fiodor -widze ze ci mięknie rura-to juz nie ten Fiodor-ale co zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.