Gość Napisano 23 Kwiecień 2002 Share Napisano 23 Kwiecień 2002 WitamCzy ktos z szanownych kolegow wie (i moze podac) gdzie mozna znalezsc w internecie mapy (skany z ksiazek a moze cale ksiazki np w pdf) pol bitew w polsce z okresu I i II wojny swiatowej. Drugie moje pytanie odnosi sie do map topograficznych - czy mozna za darmo (bo platne znalazlem) sciagnac z internetu zeskanowane mapy topograficzne polski np (1:25000)Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Kwiecień 2002 Share Napisano 23 Kwiecień 2002 szukałem ale ogólnie dokładne mapki pól bitewnych w sieci są trudne do zdobycia - ja w każdym razie nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Kwiecień 2002 Share Napisano 23 Kwiecień 2002 Na www.xzn.prv.pl są mapki walk o pomorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Kwiecień 2002 Share Napisano 24 Kwiecień 2002 Trzeba trochę ksiązek przekartkować. 39 jest b. dobrze opisany, 45 gorzej (lub wręcz wcale), I wojna to różnie (raczej też nie ma). A w necie ciężko coś znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.