Gość Napisano 23 Kwiecień 2002 Share Napisano 23 Kwiecień 2002 Mam propozycje. Myślę że każdy z nas ma jkieś doświadczenia \czysto techniczne\" dotyczące poszukiwań. Czy sądzą koledzy że bardzo przydatna byłaby podstronka najlepiej tworzona przez \forumowiczów\" mówiąca o tym temacie. Czasami mam problemy dotyczące np techniki szukania np w okopach lub interpretacji wyglądu zastanego terenu ( czy np okopy są warte szukania , czy szukać na przedpolu ) Nie wiem jak koledzy zaparują się na to tu prośba szczególnie do tych bardziej doświadczonych. Oraz do Bociana w przypadku odzewu ze strony forumowiczów - o techniczne rozwiązanie problemu.WYDAJE MI SIĘ ŻE LEPIEJ NIE POWIELAĆ BŁĘDÓW POPEŁNIONYCH PRZEZ INNYCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Kwiecień 2002 Share Napisano 23 Kwiecień 2002 Bocian jak zwykle na posterunku, oczekuję propozycji dotyczących treści jak i formy. Może przy okazji stworzymy ( czytaj: ktoś się weźmie ) F.A.Q. forum ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Kwiecień 2002 Share Napisano 23 Kwiecień 2002 Jestem bardzo za, tym bardziej, że byłbym raczej użytkownikiem niż dostawcą dośwaidczeń;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.