Gość Napisano 9 Lipiec 2003 Napisano 9 Lipiec 2003 Witam wszystkich !!!Czy moglibyście podac mi kilka informacji na temat wykrywacza Dukat. Czy warto taki kupić jako nowy, czy lepiej zakupić jakiś inny używany?Za wszystkie uwagi serdzeczne dzięki.
Dundee Napisano 9 Lipiec 2003 Napisano 9 Lipiec 2003 przeszukaj poprzednie wiadomosci na ewentualnosc slowa Dukat" ...bylo troche walkowania tego tematu.Osobiscie nie polecampzdro
Gość Napisano 9 Lipiec 2003 Napisano 9 Lipiec 2003 No to jaki inny wybrać, nawet używany, ale w tej cenie
Dundee Napisano 9 Lipiec 2003 Napisano 9 Lipiec 2003 Osobiscie biegam z niewiele drozszym Miraklem CX38 i jestem zadowolony. Ilu uzytkownikow tyle zdan.Jesli chcesz krajowy produkt to jest w czym wybrac.Doradze Ci abys szukal na forum ktorego nie wybierac"a nie ktory wybrac" ...ja tak zrobilem
Gość Napisano 9 Lipiec 2003 Napisano 9 Lipiec 2003 Dzięki Dundee za wszystkie odpowiedzi.Tylko czy ten Twól Mirakl to bardziej wykorzystujesz do monet, czy do militariów?No bo to chyba warto abym wiedział
Dundee Napisano 9 Lipiec 2003 Napisano 9 Lipiec 2003 Rozroznianie metali ma bardzo dobre i stabilna dyskryminacje gruntu (to oczywiscie moje odczucia). Ostatnio szukam tylko z rozroznianiem i efekty sa dobre(nawet na wybitnie zasmieconym terenie)pozdrawiam
Gość Napisano 9 Lipiec 2003 Napisano 9 Lipiec 2003 Dzięki oglądałem stronę internetową z Twoim miraklem,nie wiesz w jakim mieście jast ta firma?I jak znaleść coś na temat wykrywaczy:Loctaus i cyklop. Ale ten Twój jest rzeczywiście niezły.Chyba się na niego zdecyduję. Chcę jeszcze tylko trochę się zorientować.
Dundee Napisano 9 Lipiec 2003 Napisano 9 Lipiec 2003 Co do miasta to Ruda Slaska ..szukales w linkach?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.