Gość Napisano 22 Kwiecień 2002 Share Napisano 22 Kwiecień 2002 Witam, mam pytanie,jak gleboko moga znajdowac sie pozostalosci po bitwie z przed 260 lat ???Szukalem ostatnio w takim miejscu i taka informacja ulatwila by mi sprawe. kopacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Kwiecień 2002 Share Napisano 22 Kwiecień 2002 Na to pytanie nie znajdziesz odpowiedzi.ogladalem przedmioty z przed 2 tys lat znajdujace sie 10 cm pod ziemia i wykopaliska sprzed tysiaca na glebokosci 9 mertow.Wszystko jest uzaleznione od lokalizacji-dolina-szczyt-wody i wielu innych czynnikow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Kwiecień 2002 Share Napisano 23 Kwiecień 2002 a mój znajomy na praktyce geologicznej w próbce gleby na głębokości 9 m! znalazł kapsel z polmosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Kwiecień 2002 Share Napisano 24 Kwiecień 2002 He he, stare przysłowie ekploratorów mówi: Nasi tu byli ;-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Kwiecień 2002 Share Napisano 24 Kwiecień 2002 Dzieki, no to po prostu bede szukal dalej. Jak cos znajde to sie dopiero widac przekonam, pozdrawiam Kopacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Kwiecień 2002 Share Napisano 24 Kwiecień 2002 zbieżność??? 9 m - dziwna sprawa??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.