POliSH Napisano 18 Marzec 2006 Autor Share Napisano 18 Marzec 2006 czemu tak rzadko uzytkownicy owiedzają czata czy dlatego ze jest beznadziejny czy nie chce im sie gadac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 odpowiedziałeś juz sobie sam-pozdro dla cztowców !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 Byłem,a jakże,rozmawiały trzy osoby a ja po chwili miałem wrażenie jak bym się wpieprzał między wódkę a zakąskę.kompletna olewka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POliSH Napisano 18 Marzec 2006 Autor Share Napisano 18 Marzec 2006 Ja tez tak miałem chciałem pogadac a mnie wszyscy olali! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 można by się zgadywać na konkretnym forum na czatowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foster73 Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 Jak tam bywam, tak nikogo jeszcze nie olewałem. Tylko że jeśli ktoś zamiast rozmawiać woli się przyglądać(podsłuchiwać) , to trudno aby go za język na siłę ciągnąć.Druga sprawa, że większość tam zaglądających jest tak przybita przedłużającą się zimą, iż nie potrafi o niczym innym jak tylko o pogodzie rozprawiać.Pozdrowienia dla wszystkich czatujących lub nie.Jutro wyjeżdżam po raz kolejny do szpitala do Wawy. Wrócę pewnie jak już WIOSNA zawita na dobre, czego sobie i Wam życzę.Foster73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POliSH Napisano 19 Marzec 2006 Autor Share Napisano 19 Marzec 2006 Foster jesłi chodzi o podsułychiwanie ja nie posłuchuje,ja pisze,pytam sie a nikt nie odpisuje totalna olewka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 Najlepszy CZAT[czyt.]CZAD...to jest czasami na forum,... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.