Skocz do zawartości

Pytanie dla kolegów znajacych temat

waldefryk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
javascript:%20ShowBigPicture(current_picture)
Szukałem na wyszukiwarce i nic takiego nie udało mi się poszukać. Interesuje mnie czy gość dąjac taki opis miał rację?
Czy sam wybity znak BKA wystarcza aby nie obawiać się wizyty panów w czrnych płaszczach?
Oczywiście pytam z czystej ciekawosci bo nic takiego u mnie na ścianie nie wisi.
pozdrawiam - Waldek
Napisano
Akurat prawo o broni i amunicji pozostaje w gestii panstw czlonkowskich. Jedyne co mowi na ten temat prawo unijne to fakt iż jesli bys zakupil taką zabawke w niemczech i legitymowal się dowodem zakupu, np. rachunkiem to stanowi to podstawe do zalegalizowania zabawki w PLlandzie z zastrzezeniem iż psim obowiazkiem panstwa jest Ci takąlegalizacje wydac gdzyz prawo unijne mowi ze panstwo nie moze zakazac obywatelowi posiadania przedmiotu zakupionego legalnie w innym kraju czlonkowskim nawet gdy w panstwie zamieszkania jest to otwar reglamentowany. Czyli teraz wszyscy sio do francji po jednostrzalowe pistolety sportowe 0,22 LR :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie