waldefryk Napisano 17 Marzec 2006 Autor Napisano 17 Marzec 2006 javascript:%20ShowBigPicture(current_picture) Szukałem na wyszukiwarce i nic takiego nie udało mi się poszukać. Interesuje mnie czy gość dąjac taki opis miał rację?Czy sam wybity znak BKA wystarcza aby nie obawiać się wizyty panów w czrnych płaszczach? Oczywiście pytam z czystej ciekawosci bo nic takiego u mnie na ścianie nie wisi.pozdrawiam - Waldek
waldefryk Napisano 17 Marzec 2006 Autor Napisano 17 Marzec 2006 sory to ten link http://www.allegro.pl/show_item.php?item=91589430
past Napisano 17 Marzec 2006 Napisano 17 Marzec 2006 nie ma racji , przepisy unijne przepisamy , a nasze prawo naszym prawem.
Vilkaloki Napisano 17 Marzec 2006 Napisano 17 Marzec 2006 Akurat prawo o broni i amunicji pozostaje w gestii panstw czlonkowskich. Jedyne co mowi na ten temat prawo unijne to fakt iż jesli bys zakupil taką zabawke w niemczech i legitymowal się dowodem zakupu, np. rachunkiem to stanowi to podstawe do zalegalizowania zabawki w PLlandzie z zastrzezeniem iż psim obowiazkiem panstwa jest Ci takąlegalizacje wydac gdzyz prawo unijne mowi ze panstwo nie moze zakazac obywatelowi posiadania przedmiotu zakupionego legalnie w innym kraju czlonkowskim nawet gdy w panstwie zamieszkania jest to otwar reglamentowany. Czyli teraz wszyscy sio do francji po jednostrzalowe pistolety sportowe 0,22 LR :)
waldefryk Napisano 17 Marzec 2006 Autor Napisano 17 Marzec 2006 Dobra ...Vilkalok a jak by mnie potraktowano gdybym to od gościa kupił bez papieru ??
Vilkaloki Napisano 17 Marzec 2006 Napisano 17 Marzec 2006 Jak zwykłego kryminaliste, oile by to u Ciebie znaleźli.
waldefryk Napisano 18 Marzec 2006 Autor Napisano 18 Marzec 2006 Możecie mi podesłać jakiś akt prawny który reguluje taki temat ? albo gdzie mogą coś na ten temat znaleźć. Z góry dzięki
waldefryk Napisano 19 Marzec 2006 Autor Napisano 19 Marzec 2006 Dzięki….. jestem w prost powalony ilością otrzymanych informacji. Naprawdę nikt z Was nie ma niczego na temat unijnych znaków BKA ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.