Skocz do zawartości

GEOSCAN...strach się bać

fraser

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Miałem Geoscana, sprzedałem! Cały sezon chodziłem z Rutusem! Bo dałem się nabrać reklamie. Żaden z nich nie spełnił moich oczekiwań.
Cierpliwość moja wyczerpała się kupiłem Whitesa DFX Spectrum i jestem bardzo zadowolony z tego sprzętu.
Pozdrawiam
Napisano
Henryko ja miałem na mysli czy miałeś w ręku hardego. Na temat Geoscana nie wypowiadam się bo widziałem go jedynie w necie:)
Pozdrawiam L.
Napisano
Fraser -to twój pierwszy wykrywacz ? jaki nabyłeś,

jastem ciekawy czy odpowidzi padną

Ja czekam z niecerpliwością !!

pzdr
Napisano
Henryko zapomniales nam napisac czy Hardy opatentowal ta PROFESJONALNA,ORGINALNA obudowe.Pewnie te gowniane firmy beda chcialy teraz zerznac ja z Hardego.
Napisano
Frozer Rutusa sobie rozkręć i ich pozaczepiaj!
Ciekawe czy sobie dadzą napluć w kasze...hehe
Co Frozer czemu nic nie piszesz?? Nie bronisz się?!
Wstaw fotki wykrywacza przed i po tuningu!
Zrób fotki tych opiłków!! A może tam gruz z budowy był???
P.s. Do Geoscana - w końcu cos napiszecie w obronie!!!?? Bo ja już was dłużej nie zamierzam bronić! Bo mnie oblegają....front pada!! A amunicji brak!!
Pozdrawiam
Napisano
A co Ty myślisz ze jasnowidzem jestem! A jak Cię stać na formę to sobie zrób! Hardy mi się podoba choć mam Whites'a
Pozdrawiam
Napisano
Witam ponownie choć nie z entuzjazmem...jest póżno a ja wróciłem z miłego weekendu i nie mam ochoty psuć sobie humoru wypowiedziami niektórych forumowiczów". Prawdą jest, że konkurencja nie śpi!!! Po niedzieli postaram się odpowiedzieć na wszystkie posty...
ale po krótce: denarius to mój drugi wykrywacz...pierwszym był dukat jakieś 4-5 lat wstecz. I powiem bez ogródek, że jakość wykanania wtedy była o niebo lepsza niż denarius dziś...
ponadto moje uwagi dotyczące denariusa dotyczyły wyłącznie wykonania, natomiast co do parametrów, stwierdziłem jedynie, że nie są takie jak obiecuje producent ale nie pisałem, że jest do d..y czy też wogóle nie wykrywa pięciozłotówki pod dywanem. Z parametrów jestem zadowolony, dlatego nie oddałem wykrywacza do producenta i będąc z zawodu elektronikiem i złotą rączką :) postanowiłem sam zrobić z niego coś z czym będę chodził po lesie z nieskrywaną radośćią...
ponadto nie mam ochoty odnośić się do postów mnie atakujacych...ci którzy piszą coś niemiłego na mój temat i to o czym piszę ( a uwierzcie, że nie zmyślam !!!)są zwyczajnie SŁABI !!! proponuję słabeuszom zapisać się na AIKIDO i zacząć o trenowania waszej słabej osobowości...i jeszcze raz proszę słabeuszy o dokładne czytanie tego co jest na forum!!!
I teksty pieniacza i innych słabeuszy nie robia na mnie wrażenia...nikt mnie nie sprowokuje :)do wulgarnego bełkotu i nie będę zaczepiał Rutusa bo nie mam powodów. A fotki wystawię w przyszłym tygodniu :). A dobrą obudowę można kupić za 50 pln... nie żałujcie producenci tych dodatkowych 45 pln...bo za pięć złoty można kupić dobry browar ;)
idę spać...mam nadzieję, że dałem pożywkę na następny dzień... i gorąco pozdrawiam proscana :)
Napisano
Aha...i nie jestem z konkurencji!!! :)
jestem normalny !!!
i jak już pisałem...najważniejsze mili panie i panowie - to wiedzieć gdzie szukać :)
Napisano
A do geoscana nikt się nie odzywał, gdyż tego typu sprawy nie ujrzałyby światła dziennego...czasem warto się poświęcić dla idei...szkoda, że to ja ;)...chyba jestem patriotą ;)
Napisano
dzień dobry...
do GEOSCANA...nie odniósł sie Pan do tego o czym piszemy na forum...zdawkowe i wymijajace odpowiedzi o gwarancji itp. niczego z Pańskiej strony nie wyjaśniają a chyba po to tu jesteśmy, żeby otwarcie o sprawach w sumie nas poszukiwaczy dotyczących rozmawiać.

wyjaśniam jeszcze, że wskaźnik wychyłowy w prosty sposób skalibrowałem...:)(wystarczyło dobrać odpowiedni opór lub jak zrobiłem to ja dolutowałem miniaturowy potencjometr)- to w odpowiedzi na pytanie Proscana...ale uwaga ta tyczy sie naszego kochanego producenta.
Napisano
pieniacz - ja nie wiem czy ty slepy jestes, czy swoje pozniejsze posty pisales pod wplywem paru alkocholu - ale chcialbym cie uswiadomic, ze jest taka mala subtelna różnica pomiędzy literą a" i literą o"

jak chcesz odpowiedziec fraserowi - to swoje wypowiedzi kieruj do niego - a nie do mnie

fraser =/= frozer
Napisano
Fraser,

Co napisałeś na forum Oblicza Historii, że Cię moderator wywalił ?

Swoją drogą ciekawe obyczaje tam panują. Moderatorem jest Geoscan.

proscan
Napisano

zgodnie z obietnicą wrzucam zdjęcia denariusa po tuningu optycznym i częściowo elektronicznym...oczekuję opini ... szczerych i pytań jeśli ktoś coś chce wiedzieć...opisy pod potencjometry będa zrobione profesjonalnie przez firmę poligraficzną...i z pewnościa deszcz ich nie rozmyje...uchwyt aktualnie przerabiam :)...
poza tym zrezygnowałem z głośnika wbudowanego w obudowę gdyż po pierwsze odpadł (był przyklejony jakimś badziewnym klejem) a po drugie w czasie wiatru nie usłyszałbym nawet głośnych pisków) i zastosowałem gniazdo na słuchawki typu mały jack, reszta tak jak na fotkach...pozdrawiam!

Napisano

...ostatnie, miłych wrażeń ;)
acha...zmieniłem także gniazdo i wtyczkę do sondy gdyż tamta była żałosna jak całe zresztą wykonanie wykrywki...

Napisano
A ja mam pytanie, czy Geoscan w Osinach w kosciele na tace daje czy ma abonament wazny? Bo ksiadz z tego kosiciola chwalil bardzo te wykrywacze za wytrzymalosc - dopiero za 10 razem wykrywka rozsypala sie na asfalcie.
Czy to jest prawda czy kolejna plotka konkurencji gdyz takie sluchy chodza po kraju.
Piorek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie