Klaus BOLS Napisano 16 Marzec 2006 Autor Share Napisano 16 Marzec 2006 panowie jak odnowić tego fanta, zeby nie zepsuć, bo chyba orginalną farbe warto zachować. jak sie do niego zabrać, rdza jest pod farbą. da się usunąć jakoś delikatnie rdze nie zdzierajć farby króta jeszcze pozostala w sąsiedztwie rdzy. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 16 Marzec 2006 Autor Share Napisano 16 Marzec 2006 są resztki kalkomanii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 16 Marzec 2006 Autor Share Napisano 16 Marzec 2006 i troche farby oryginalnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 Najlepiej?? Posmaruj go fosolem... tutaj to bedzie 1-2 razy zosta fosol na kilka minut 3-6 na hełmie po czy zmyj go woda z mydłem mozesz tez przejechac go szczotka z miekkim włosiem loub gabka do naczyń potem zabezpiecz go czyms tłustym dobrze działa benzyna ze swieczką... hełmik powinien wyjść spoczko :) A pozatym nie jestem za odnawianiem hełmów... nawet gdy jest troszeczke farby to lepiej ja zostawić niz malowac ponownie... a dziury po kulach i odłamkach tylko dodaja smaczku :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 17 Marzec 2006 Autor Share Napisano 17 Marzec 2006 panowie, a co to wogle za model, czy to nie gladiator?? w srodku sygnowanie w środku na rancie RL2 38/28 i najklejony napis Kopfweite.55", jakby kalkomania.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.