Skocz do zawartości

repliki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
ze spokojem ;) to miala byc tylko mala prowokacja-motywacja. a na kolankach nie trzeba, mozna wstac.

dzieki
pozdrawiam
Napisano
vilk - ekhmmm... nie chce byc marudny, ale na czym polega ten kontrolowalnosc stalowego kontrolowanego odlewu" o ktorym pisales? Przeca to monolit...
Napisano
Cena całego mausera to 450 zeta. Gdzie kupić udzielam info na priv. Pisać na drvar44@vp.pl

Metal ma tą właściwość że podwpływem temperatury się rozszerza. Często aluminiowe odlewy mauserow dostępne na rynku po wystygnieciu są mniejsze niż oryginał z którego był robiony odlew. Kontrolowanośc polega na zrobieniu takiej formy żeby po wystygnięciu odlew trzymał oryginalne wymiary.
  • 2 weeks later...
Napisano
Wyłącznie w celach poglądowych, nie reklamowych: http://www.machinegun.pl/sklep/product_info.php?cPath=36&products_id=619
Panowie już to znają?
  • 2 weeks later...
Napisano
co do stg to miałem też jeden egzemplarz w rękach piekny stan i co pewne osoby z muzeum!!! odstąpiły go kolekcjonerowi za kilka starych obrazków krew człowieka zalewa JAK dochodzi do takich rzeczy .Poważnie sie zastanawiam jak zgnoić osoby za to odpowiedzialne, może ktoś wiem i poradzi . Tylko prosze bez propopzycji ozstrzelać" chociaż myslałem o tym i stwierdziłem za mała kara

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie