Skocz do zawartości

do webmastera

Gość Natasha

Rekomendowane odpowiedzi

heheh tyle wyroznien a czy ta strona nie dostala wyroznienia ze bledy ortograficzne?? Pozdrawiam bocian i czesciej zagladaj do slownika ortograficznego!!!

Chyba nie chodzi o błędy we wszystkich postach na forum bo raczej na to nie mam wpływu. Co do tekstów przysyłanych to również zawierają one formę oryginalną. Nie jestem korektorem żebym poprawiał wszystko co dostaję do zamieszczenia. Mogę jedynie odpowiadać za swoje błędy. A tak przy okazji to niektóre posty mają swój \klimat\" :) i to jest prawo każdego.

az taka slodka nie jestem ale jesli szanuje sie czytelnikow to przez tenze wlasnie szacunek powinno sie zwracac na chociazby wrazenia estetyczne czytelnika strony i tu zwracam sie do webmastera jak i do uzytkownikow tego forum. Pozdrawiam

Osobiście uważam że ważna jest treść nie forma. Najważniej sze jest to co ktoś chce coś przekazać. I nie jest do końca ważne w jaki sposób.Na tym forum priorytet mają inne żeczy niż ortografia.Jeśli ktoś napisze \fzhut\" to i tak go zrozumiem.

Brawo mac, równajmy w dół. Ja odnoszę niestety wrażenie, że ortografia, gramatyka i w ogóle sposób wysławiania się, które na forum są często, eufemistycznie ujmując, brawurowe, stanowią wykładnię poziomu, aż boję się powiedzieć intelektualnego, więc - poziomu wykształcenia dyskutantów.
Tak mac, po co komu ortografia, po co komu jakiekolwiek reguły, można wszystko sprowadzić do kilku wyrazów k., d., ch., p. itp. a i tak wszyscy zrozumieją.

Ja nadal nie rozumiem, jaki wpływ może mieć moja skromna osoba na błędy ortograficzne i gramatyczne na forum ?? Na wszystkich użytkowników forum nie starczy mi zapasu laleczek VooDoo. A innego sposobu wpłynięcia na ich ortografię jak na razie mieć nie mogę.

Jak Bocian słusznie zauważył każdy odpowiada za swoje błędy.A co do wulgaryzmów to chyba sprawa jest jasna. Jeśli ktoś się do tej pory nie nauczył pisać to ty go na pewno nie nauczysz.

Natasha,daj sobie spokój... Szkoda Twoich nerwów i Twojego czasu.Nawet jak napiszesz \Wójek\" z adnotacją,że w tym wyrazie jest błąd,to duża część użytkowników forum będzie przekonana,że to dlatego,bo napisałaś z \dużej\" litery...

Oj Natasha, \ladzic\" kazdy moze, przeciez mamy demokracje :-)
Podejzewam, ze Bocian wolalby dostac informacje (o ile nie chodzi w Twoim poscie o forum) co i gdzie jest zle, zeby mogl to poprawic.
Pozdrawiam
Jacek

ok Panowie rozumiem Was wszystkich i tych co maja szczegolny sentyment do łaciny i tych ktorzy uwazaja, ze nalezy sie czytajacym jakis szacunek. I tak Bocian czytajac o tym jaka to doskonala strona i ile zdobyla nagrod natknelam sie na slowo \orginalny\" i od razu pomyslalam sobie ze skoro ta strona zdobyla tyle nagrod rowniez za \orginalnosc\"... hmmmm.... to jakie kiepskie musza byc inne. Pozdrawiam Cie goraco Bocian, zyczac milego dlugiego weekendu i oryginalnych pomyslow. Tak, tak, wiem czepiam sie, ale zaczyna mnie ogarniac wtorny analfabetyzm kiedy tak serfuje sobie po sieci stad ten moj krotki komentarz, ktory jak widze wywolal burze w szklance wody. :-))

:-)) a ja odpowiadam hmmm w formie zartu, ze ja robie to bardziej po polsku wiec serfuje, jak bede to robic po angielsku zaczne surfowac:-)) az boje sie pomyslec co bede robic jak to bedzie po francusku...ciiii:-)) Pozdrawiam odkrywcow

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie