Skocz do zawartości

Nagonka

Gość mariusz@grawer.torun.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Co zrobić, kiedy ma się dużo zapału do kopania i poznawania historii w trochę nietypowy sposób a grożą mandaty i armia urzędasów, którzy czekają na twoją wpadkę z wykrywaczem ? Pokornie zrezygnować ?

Najbardziej irytuje fakt, że nikt się nie czepia tych co większość czasu spędzają w knajpach i zalewają pałę, bo to oczywiście kulturalne zajęcie a jak ktoś chce sobie wykopać Arkę Przymierza, to się czepiają. A co wy na to ?

moja propozycja szukaj w niedziele rano np nad odrą są tylko wędkarze a leśnicy i reszta albośpi albo w kościele lub przed tv. Ja dmucham na zimne i nie afiszuje się wykrywaczem

Moja propozycja to mij to gdzies,ja naprzyklad urodzilem sie z miloscia na ustach do militariow i nie zamierzam sie podporzadkowywac jakims sztucznym form egzystencji np.sporty wodne,muzyka a zmarnowac cale zycie grzebiac przy samochodzie tez nie zamierzam. Powinienes byc z siebie zadowolony przeciez wybiles sie ponad przecietna,przynajmniej masz jakies odmienne hobby niz reszta ludzi czesto bardzo pruznych. Takze bierz wykrywacz i nie przejmuj sie jakimikolwiek zakazami czy nabijaniem sie sasiadowbo w koncu robisz to dla wlasnej przyjemnosci.

Ja ostatnio chodzilem sobie z wykrywaczem spokojnie po jednym polu pod miastem. Niedaleko droga - na drodze zarzymuje sie policja - mysle jak nic po mnie :), ale nie zatrzymali po prostu jakis samochod. Ok. Kopie dalej. Nagle widze, ze burza idzie i zaczyna lac, a nie mialem samochodu, bo mnie znajomi podwiezli. Niewiele myslac zwijam graty i gnam do policjantow. Poprosilem , zeby mnie podwiezli do miasta i tak zrobili! Po drodze pogadalismy sobie troche o sprzecie, co tu mozna znalezc, dostalem namiary na inne ciekawe miejsce :)))) Okazuje sie ze i po drugiej stronie barykady trafiaja sie normalni ludzie.

niestety kopanie ludziskom sie kojarzy wylącznie z kopaniem/wykopywaniem złota. i to zwykla ludzka zazdrość. A jak pokażesz żę wykopałeś jakąś łuskę to się pukają w czoło że z takim \gównem\" ryłeś 0,5 m w głąb ziemi.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie