Gość Napisano 21 Kwiecień 2002 Share Napisano 21 Kwiecień 2002 a co ze zlotami ? parenaście dni temu było o nich głośno na forum a taraz nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Kwiecień 2002 Share Napisano 22 Kwiecień 2002 Jasiek proponuje 4maja zlot znajomych z czata Odkrywcy spotkanie na parkingu Osówki w sobote o 11.00 jeśli jesteś zainteresowany to odpowiedz na jego apel tu na forum jeżeli opowie sie kilka osób to do takiego spotkania napewno dojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Kwiecień 2002 Share Napisano 22 Kwiecień 2002 Marecki sprawa wyglada tak ze jest małe zainteresowanie naszym spotkaniem.Moze juz sie ludziom znudziły Sowie?.Ja nie marnujac czasu wybieram sie z chłopakami do moich sztolni Wałbrzyskich.Pozdrawiam Jasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Kwiecień 2002 Share Napisano 25 Kwiecień 2002 Małe zainteresowanie może wynikać z terminu-najdłuższy weekend - w którym jest wiele imprez.W naszej branży wiem o trzech:zlot w Bornem-Sulinowie , zdobywanie bunkrów MRU (odtworzenie przebiegu walk z udziałem \przebierańców\"),oraz turniej rycerski (niestety nie pamiętam gdzie).No i oczywiście zlot Jaśka ,jak widać jest w czym wybierać.Myślę że po wszystkim ktoś opisze na forum jak było na tych imprezach.Z eksploratorskim pozdrowieniem -Grzebiuszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.