Skocz do zawartości

Naprawa HS -2

076

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam, mam pytanie czy ktoś nie zna może jakiegoś elektronika w Łodzi znającego się na smętkach; który podjął by się naprawy mojego HS – 2 ?
Proszę o pomoc – Marek076@o2.pl
Napisano
No cóż wiadomo producent najlepiej naprawi. Niestety chyba faktycznie trzeba będzie wydąć parę złotych na przesyłkę ewentualnie podróż. Większe obawy budzi problem z tym że pan Smętkowski ma z racji zainteresowani swoimi konstrukcjami ma podobno stosunkowo długie czasookresy świadczonych usług ............. Z stąd moje pierwsze próby odnalezienia „fachowca od elektroniki na rodzinnej ziemi”........ ;).,
Napisano
Najlepiej zadzwoń, powiedz co się dzieje i zapytaj ile będzie trwała naprawa, będziesz wiedział orientacyjnie ile czasu to potrwa, mój był w naprawie około tygodnia ( z przesyłką).
pozdr.
Napisano
Jakiś scalak podobno padł, sprzęt był jeszcze na gwarancji, więc wykosztowałem się tylko na wysyłkę do Warszawy, wysyłkę zwrotną pokrył pan Henryk.
pozdr.
Napisano
Witam. Nie mam coprawda HS2, ale mam HS3 orginał jak i kopię którą sam robiłem. Składałem też kilka innych wykrywaczy i trochę o nich wiem, więc myślę żę mógłbym pomóc. Jestem z Piotrkowa Tryb. i często bywam w łodzi.
Mój e-mail szperacz9@o2.pl

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie