marmor Napisano 14 Marzec 2006 Autor Napisano 14 Marzec 2006 Witam !Jest to mój pierwszy post, gdyż zaczynam właśnie swoją przygodę z wykrywaczem. Na początek muszę zacząć od jego zakupu.Dlatego też mam pytanie do doświadczonych kolegów - czy macie godnych polecenia sprzedawców sprzętu (chodzi mi o Garret Ace 250).chodzi mi o przystępne ceny, dobry kontakt - po prostu solidny sprzedawca. Może to być sklep internetowy lub zwykły (ale wtedy najlepiej w okolicach Katowic, Częstochowy).Z góry dziękuję za pomoc !
gibki9 Napisano 14 Marzec 2006 Napisano 14 Marzec 2006 czesc jestes z okolic czestochowy???bo ja tez:))jak cos to pisz na gg6762774.pzdr
rumianki Napisano 17 Marzec 2006 Napisano 17 Marzec 2006 najlepiej zacznij od źródła www.garrett.pljest to oficjalny przedstawiciel firmy garret w Polsce, mieszczą się w krakowieżyczę udanych poszukiwańpozdrawiamrumianki
marmor Napisano 17 Marzec 2006 Autor Napisano 17 Marzec 2006 przejrzałem strony i ceny są raczej wyrównane - jedynie co to trafiają się promocje.gibki9 - jak zainstaluję GG to się odezwę.
PIENIACZ Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 Wejdz na stronę wwww.GeoScan.com.pl & www.GeoScan.plPostanowiłem spomagać dobrych ludzi! Pozdrawiam i polecam! P.s. to co piszą na temat tego sprzętu to bełkot i stek kłamstw! Ludzie nie wiedzą co pisać! To smarują na sprzet! Dostał GeoScan. Kto następny??Może Rutus??a może ALL albo PEN...PozdrawiamP.s. może szamponu do bicia piany?? To marsz na Marketu! I do roboty!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.