Mathew Napisano 4 Lipiec 2003 Autor Napisano 4 Lipiec 2003 WitamGdzieś w Górach Sowich...( teraz Twój ruch „szuki5”, widzę że jesteś dobry...)PozdrawiamMathew
Mathew Napisano 5 Lipiec 2003 Autor Napisano 5 Lipiec 2003 Czołem PanowieTakie ładne zdjęcie a nikt nie komentuje.PyrskMathew
Gość Napisano 5 Lipiec 2003 Napisano 5 Lipiec 2003 Witam!Artystycznie ciekawa fotka heheAle o komentarz prosiłbym autora ;)Ja mogę napisać tylko, że baaardzo mi się podoba taka obudowa górnicza ;)Pzdr Słoma
Mathew Napisano 5 Lipiec 2003 Autor Napisano 5 Lipiec 2003 CzesioIm dłużej na nie patrzę tym bardziej mi się podoba. Może kiedyś zdobędzie I nagrodę w konkursie pt. Podziemia Gór Sowich w obiektywie". A jakie niesie głebokie filozoficzne przesłanie... Widział bym je nawet na okładce ODKRYWCY.No dobra, zagadka brzmi gdzie zostało zrobione ?Pyrsk Mathew
Jasiek Napisano 5 Lipiec 2003 Napisano 5 Lipiec 2003 Hej, prawdopodobnie to zdjecie jakiegos osadnika wodnego , sadze po ilosci betoników uzytych do wykładki tej upadowej. Chodzi tu o jakis chodnik z Kopalni upadowej Kaziemierz" w Sokolcu, której to chodniki szły w Gontową. Pozdrawiam Jasiek WGS
Jasiek Napisano 5 Lipiec 2003 Napisano 5 Lipiec 2003 mathew, a ta fotka gdzie została zrobiona, dodam gdzies na Dolnym Slasku. Poadrawiam Jasiek WGS
Maku Napisano 5 Lipiec 2003 Napisano 5 Lipiec 2003 Jaśku masz rację. To sztolnia w okolicach Gontowej. Jest to przedwojenna kopalnia. Jak widać na zdjęciu całkowicie zalana.Pozdrawiam Maku
Jasiek Napisano 5 Lipiec 2003 Napisano 5 Lipiec 2003 Chłopaki no nie jest to przedwojenna kopalnia, obudowa na fotce tez,o upadowej Kazimierz" czytałem(ale za bardzo sie nie zgłebiałem)i chyba była ona czynna do roku 1974,i nalezała ona do kopalni Nowa Ruda.
Mathew Napisano 5 Lipiec 2003 Autor Napisano 5 Lipiec 2003 To jest Gontowa.Nie rozumiem ostatnich 2 postów ?Mathew
Mathew Napisano 5 Lipiec 2003 Autor Napisano 5 Lipiec 2003 Dolny Śląsk to teren dosyć rozległy, niemniej jednak nie wiem naprawdę nie wiem co Twoje zdjęcie przedstawia.A może koledzy pomogą ?Pozdrawiam Mathew
Gość Napisano 7 Lipiec 2003 Napisano 7 Lipiec 2003 Senks Mathew, wszyscy tu są dobrzy, a nawet lepsi :) :)ad fotka Jaśka-czyzby gdzies w Ludwikowicach?
Jasiek Napisano 7 Lipiec 2003 Napisano 7 Lipiec 2003 do szuki5, nie chodzi tu o Ludwikowice.Mam dac podpowiedz , czy bedziecie dalej próbować ??????
kamyk Napisano 7 Lipiec 2003 Napisano 7 Lipiec 2003 jak juz sie bawimy sztolniami, to kolejna zagadka sztolniowa :)))
Mathew Napisano 7 Lipiec 2003 Autor Napisano 7 Lipiec 2003 piwnica Joanny Lamparskiej po awarii świetlenia
kamyk Napisano 7 Lipiec 2003 Napisano 7 Lipiec 2003 blisko, blisko ale w tej nie ma bursztynowej komnaty :)
Mathew Napisano 7 Lipiec 2003 Autor Napisano 7 Lipiec 2003 sprzężenie. Odpowiedź dotyczyła fotki od Jaśka
Jasiek Napisano 7 Lipiec 2003 Napisano 7 Lipiec 2003 Kamyk ja wiem ale nie powiem, to zagadka dla innych ludzików podziemnych :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.