cbndm Napisano 11 Marzec 2006 Autor Napisano 11 Marzec 2006 Panowie i Panie, zróbmy głosowanie czy nasze prawo dotyczące poszukiwań jest dobre czy złe iczy trzeba je zmienić, wystarczy tak lub nie.Ja uważam że NIE.Zobaczmy czy my jesteśmy dla państwa czy państwo dla nas i czy my jesteśmy dla ustaw czy ustawy dla nas.
kopijnik2 Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 komentarz do wątku:europejsko - to be, or not to be.adam słodowy - obywatelu, zrób sobie dobrze samdosadny - obywatelu, nie p... bez sensu.nie
cbndm Napisano 11 Marzec 2006 Autor Napisano 11 Marzec 2006 Rozwiń.Nie bardzo wiem do czego pijesz.A co do tematu, wszyscy biadolą a wypowiedzi brak.
kopijnik2 Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 ważność tematu dla środowiska zainteresowanych.niewiara w skuteczność działań oddolnych.w podsumowaniu - róbmy swoje...
carbonado Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 Zacznijmy od tego ze zadales dwa pytania a oczekujesz jednej odpowiedzi. Brnac dalej na kazde z twoich pytan nie idzie jednoznacznie (choc tak zrobilem - poniewaz o taka odpowiedz ci chodzilo) a tym bardziej jednym wyrazem - TAK lub NIE. Bez urazy ale przeczytaj jeszcze raz to co napisales i sprecyzuj pytanie a na pewno duzo osob sie wypowie.carbonado
cbndm Napisano 11 Marzec 2006 Autor Napisano 11 Marzec 2006 Rzeczywiście dwie sprzeczności.Zapędziłem się troszeczkę, pomińmy drugą część pytania na tę część odpowie nam głosowanie.
jaca2003 Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 A ja tam swoje kwiatki na balkonie olejem podlewam coby karabin nie zardzewiał.Jeszcze się przyda.Jak bedziemy zmieniac prawo.pozdrawiam
carbonado Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 czy nasze prawo dotyczące poszukiwań jest dobre czy złe"wystarczy tak lub nie" - inaczej dobre lub zle.ZŁEcarbonado
rumianki Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 jest złe ale cieszmy się że jeszcze można kopać i specjalnie nikt się nie czepia reasumując jest złe ale żeby nie było jeszcze gorsze
dzik_warminski Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 Jasne zę nie jest dobre.A może zamaist biedolenia sami zrobimy ustawe :)
kubas Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 Zdecydowanie nie jest dobre ale może być gorzej
strazakwaffe Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 cbndm - wyluzuj chłopie i co nam z tego przyjdzie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.