romcio Napisano 11 Marzec 2006 Autor Share Napisano 11 Marzec 2006 WITAM SERDECZNIE. Prosba z pytaniem.Ile rodzajów (kształtów)miały rączki zamków w mp-38,40 i cz były zapożyczone od Bergmana. Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romcio Napisano 12 Marzec 2006 Autor Share Napisano 12 Marzec 2006 Witam. Szczerze mowiąc liczyłem na wieksza wylewnosc ze stony kolegów.szkoda pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 Witambyły 2 rodzaje raczka w postaci zagietego kawałka metalu dopasowanego do palca była stosowana w modelach mp-38 i mp38/40 czyli w pierwszysch wersjach mpdrugim rodzajem były raczki w postaci przesuwanego cylindra z zabezpieczeniem... Był także zabezpieczeniem broni przed oddaniem nieporzadanego strzału...były stosowane we wszystkirch późniejszych wersjach mp :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 późniejszy model odciągu :)wpisz w wyszukiwarce mp-40 a bedziesz miał tego setki bo cos ten model broni popularny ostatnio :D sie stałDasz dół !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romcio Napisano 17 Marzec 2006 Autor Share Napisano 17 Marzec 2006 dzieki za foto. znamy sie dosc dobrze z brunerem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romcio Napisano 17 Marzec 2006 Autor Share Napisano 17 Marzec 2006 a swoja drogą to cudenko na gorze,to nie stychowiec. w czasie wyjscia z ziemi, miał chyba otwartą szczerbinę? mam nadzieje, ze to nie deczko!!?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romcio Napisano 17 Marzec 2006 Autor Share Napisano 17 Marzec 2006 i jakie ma bite symbole. dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 WitamNiestety deczko i nie moje a kolegi ja nie moge juz zbierać takich rzeczy :( (niebiescy)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 a to cudo to strychowiec... widziałem juz wykopki tak sie zachowujace ale ta sztuka to strychowiecpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.