OZI Napisano 11 Marzec 2006 Autor Napisano 11 Marzec 2006 chcialbym uslyszec troche opini na temat rutusa solaris
luger Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę utus solaris"Pozdrawiam L.
OZI Napisano 11 Marzec 2006 Autor Napisano 11 Marzec 2006 tak to wiem ale chodzi mi o komentarze co tym sadzicie
rumianki Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 od ponad roku chodzą z rutusem solarisem i jestem bardzo zadowolony za te pieniądze nie kupisz wykrywacza tej klasyraz się zepsuł (wzbudzał się przy dotknięcu puszki z elektroniką) i tu doceniłem gwarancję (polski producent) naprawa wraz z przesyłką trwała 5 dni(oczywiście bezpłatna). który zachodni wykrywacz naprawią ci w takim czasie?jak na razie nie mam zamiaru go zmieniać na warunki polskie (poszukiwania monet i militarii ) jest super!!!!!!!!!!!!!!polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!
OZI Napisano 12 Marzec 2006 Autor Napisano 12 Marzec 2006 dzieki serdeczne za opinie zycze udanego sezonu tylkio kiedy to biale zniknie
rumianki Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 ja białe nie zniknie to można takMY SIĘ ZIMY NIE BOIMY
luger Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 Powiem tylko tyle: mimo, że kupiłem white's-a solarisa sobie zostawiłem. I tak jak szumią" rumianki bardzo dobry kontakt z producentem.Pozdrawiam L.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.