marcin.lubuskie Napisano 9 Marzec 2006 Autor Napisano 9 Marzec 2006 Witam wrzystkich i mam małe pytanko czy naprzykład wykrywacz statyczny polskiej produkcji np saper ma dyskrminacje jezeli ją podkrence no prawie na maxsa czułośc tez to jaki wykrywacz bedzie mial zasieng chodzi mi dokładnie czy kosztem dyskryminacji wykrywacz traci na swojim zasiengu w głąb gruntu, tyczy sie to ogulnie wszystkich wykrywek czy to nie prawda pozdrawiam
KURT2005 Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 Witam a ty marcin nadal pytasz:)Jestem poczatkujacy ale traci na zasiegu napewno przynajmniej na mojej wykrywce.
Kaba Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 Wszystko powycinasz i niewiele Ci zostanie.. chyba że szukasz płytko i coś dużego..
gibki9 Napisano 10 Marzec 2006 Napisano 10 Marzec 2006 dyskryminacja w saperze??to tylko tak sobie pan N. wymyslij i tak nazwal.bo z prawdziwa dyskryminacja nie ma nic wspolnego.
marcin.lubuskie Napisano 11 Marzec 2006 Autor Napisano 11 Marzec 2006 Witam i dzienki za informacje pozdrawam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.