fedrunk Napisano 2 Lipiec 2003 Autor Napisano 2 Lipiec 2003 Cześć wszystkim !Napiszcie proszę, gdzie się zaopatrujecie w książki o tematyce regionalnej,militarnej itp.Czy są specjalizujące się w tej tematyce księgarnie i antykwariaty na terenie Trójmiasta? Z góry dzięki za podpowiedzi :).Pzdr. fedrunk
mietek Napisano 2 Lipiec 2003 Napisano 2 Lipiec 2003 Gdańsk - Tania ksiązka" -naprzeciw wielkiego młyna - słaby wybór, ale tanio.Wrzeszcz - antykwariat, ulica od dworca do manhatanu, nie wiem jak sie ona nazywa. antykwariat jest po lewej stronie idąc od dworca.Sopot - idąc od wyjścia kolejki SKM, tego of Gdańska, do Niepodległości. Jest on zaraz po prawej. Duży wybór.
fedrunk Napisano 3 Lipiec 2003 Autor Napisano 3 Lipiec 2003 Cześć !Do mietek.Dziękuję za odpowiedź :).Do wszystkich,może jeszcze jakieś info na temat Gdyni?Znajomy mnie prosił, chce wydać trochę kasy ;),a ja korzystam z bibliotek ze względu na finanse i nawet się nie orientuję aż głupio.Pzdr. fedrunk
bartekl23 Napisano 9 Lipiec 2003 Napisano 9 Lipiec 2003 Antykwariat jest w Gdyni na 10 lutego koło Pączusia".Pzdr.bartekl23
fedrunk Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Napisano 10 Lipiec 2003 Dziekuję, kolego!A myślałem już że w Gdyni, są same omnibusy i nikt nic nie czyta he,he ;).Pzdr.fedrunk
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.