said2 Napisano 4 Styczeń 2009 Napisano 4 Styczeń 2009 A czy czasem nie jest potrzebna zgoda wlaściciela , tzn czy nie trzeba wykazać ze kasa należy do Ciebie?
mirek1973 Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Napisano 4 Styczeń 2009 No i doszlismy do sedna sprawy , dlatego świadomie robie przy tym szum medialny ponieważ iteresuje mnie co jest w środku z perpektywy historycznej a nie zarobkowej. Firmy typu pogotowie zamkowe jak najbardziej zaprosiłbym do wspołpracy ale na oczach kamer np programu Było nie mineło , hieny i otwieranie o 4 rano mnie nie interesują . Podkreślam cała historia tego domu - wydażenia podczas okupacji , konspiracji itp moga zachaczac o ewentualna zawartość szafy wiecej z wiadomych względów nie chcę ujawniać .
PATRON Napisano 4 Styczeń 2009 Napisano 4 Styczeń 2009 może będę mógł pomóc- granada@pompy.plPatron - Fundacja Wojskowości Polskiej
kopijnik2 Napisano 4 Styczeń 2009 Napisano 4 Styczeń 2009 z palnikiem ten zamek(drzwi) miały już do czynienia...RE: Kasa [ancerna mirek1973 (217 / 31) 2009-01-04 12:10:28
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.