Anielskooki Napisano 5 Marzec 2006 Autor Napisano 5 Marzec 2006 Robotnicy pracujący przy budowie autostrady odnajdują właz prowadzący do starego bunkra z czasów II wojny światowej.Ściągnięci na miejsce historycy ogłaszają,że miejsce to służyło hitlerowcom jako laboratorium w czasie prac nad Wunderwaffe!" Tak to się zaczyna.Świetna gra dla poszykiwaczy.Polecam.Anielskooki
damianb Napisano 8 Marzec 2006 Napisano 8 Marzec 2006 Może coś więcej o tej grze? To jakaś przygodówka? Strzelanka? Więc gdybyś był tak dobry..... Pozdro!
Anielskooki Napisano 8 Marzec 2006 Autor Napisano 8 Marzec 2006 To jest gra przygodowa,ale trzeba bardzo myśleć i kombinować.Poprostu same zagadki do rozwiązywania.Świetna grafika,świetna fabuła,zagadki takie że czacha dymi no i cena 19.99.Z tego co szukałem w necie można wywnioskować że gra ma wielu sympatyków.Ja po prostu się zakochałem.Polecam tym którzy wolą myśleć niż strzelać.Anielskooki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.