VASILI Napisano 4 Marzec 2006 Autor Share Napisano 4 Marzec 2006 http://klub.chip.pl/krzemek/panther.htm witam chciałbym abyście podzielili się swoimi opiniami co do czołgu SdKfz 171 PzKpfw V Panther" czy wedlug was T-34 był lepszym czołgiem?? ostatnio szukałem dosć długo informacji o tym czy lepszy byl t-34 czy też panthera JEDNE źródła podawały ze panthera mimo swoich kilku wad inne znowu ze.,. t-34 a jak wy sądzicie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 15 Marzec 2006 Share Napisano 15 Marzec 2006 etam ja wole 7TP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikipad Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Widziałem te wszystke czołgi na żywo.Zdecydowanie najbardziej podekkscytowała mnie Pantera. Mało tego czytałem, że Pantera była zaraz po Tygrysie Królewskim najlepszym czołgiem 2 wojny światowej. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 21 Marzec 2006 Autor Share Napisano 21 Marzec 2006 właśnie mi też się tak wydawało... bo t34 nie sprawiał takiego wrazenia jak panthera a poza tym niemieckie zawsze będzie niemieckie :D pozdro i dzięki za opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikipad Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Nie ma sprawy VASYLI'u. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 mikipad -to widzaiłeś na żywo 7-TP ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikipad Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 7TP nie widziałem, pisałem, że widziałem Panterę, Tygrysa i T-34.(Panzermuzeum - Munster.) Pozdro mikipad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 24 Marzec 2006 Autor Share Napisano 24 Marzec 2006 a nie masy gdzies fot albo video z tego.... na internecie jest tego pelno ale jakos video z panterka nie moge znalesc. ogladalem z king tigerem ,tigerem 5 itp.. ale jakos panterki... nie moge trafic.. podro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.