Skocz do zawartości

Karabinek ASG

snajper-s1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Chciałbym kupić jakiś karabinek ASG na kulki 6mm, elektryka w cenie do ok 150 zł. Polećcie mi jakiś fajny sprzęt. Do tego jakie wyposażenie jest potrzebne, żeby jak dostanę kulką za bardzo nie bolało?
Napisano
Chyba pomyliłeś się o jedno zero (1500 a nie 150)? Bo za 150 to możesz kupić jednorazówkę na allegro.

Nie bój się, nawet jak dostaniesz z 10 metrów to nie wiem czy tą kulkę poczujesz... buahahahah...
Napisano
Tu się troche mylisz Horst! Wiele zalezy od rodzaju ASG. Widziałem juz rany od tych zabawek;). Sam taką zaliczyłem;) Troche się zdiwiłem! Co do ceny to zgoda!!! Brakuje"! Pozdro:)
Napisano
Witam, odradzam kupno taniego elektryka, sam takiego miałem i po pierwszej akcji w terenie, dosłownie po 10 minutach ułamał się spust... to trochę świadczy o tych tanich wyrobach. Proponuję uzbierać chociażby do 1000 zł(dla mnie też jest to kosmiczna cena) i zakupienie elektryka bardziej znanej firmy, np. TM-Tokio Marui, albo CA- Clasic Army. Polecam tą stronę: www.machinegun.com.pl .

A odnośnie wyposażenia, to najlepiej kompletować konsekwentnie, to znaczy - nie mieszać wyposażenia, bo jednak to nie wygląda dobrze, przynajmniej mi się nie podoba i nie lubię takiego czegoś. Proponuję współczesne wyposażenie polskie, wg mnie jest bardzo dobre.

Pozdrawiam
Aikikai

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie