snajper-s1 Napisano 2 Marzec 2006 Autor Share Napisano 2 Marzec 2006 Chciałbym kupić jakiś karabinek ASG na kulki 6mm, elektryka w cenie do ok 150 zł. Polećcie mi jakiś fajny sprzęt. Do tego jakie wyposażenie jest potrzebne, żeby jak dostanę kulką za bardzo nie bolało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 Chyba pomyliłeś się o jedno zero (1500 a nie 150)? Bo za 150 to możesz kupić jednorazówkę na allegro.Nie bój się, nawet jak dostaniesz z 10 metrów to nie wiem czy tą kulkę poczujesz... buahahahah... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ookami Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 Tu się troche mylisz Horst! Wiele zalezy od rodzaju ASG. Widziałem juz rany od tych zabawek;). Sam taką zaliczyłem;) Troche się zdiwiłem! Co do ceny to zgoda!!! Brakuje "! Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aikikai Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 Witam, odradzam kupno taniego elektryka, sam takiego miałem i po pierwszej akcji w terenie, dosłownie po 10 minutach ułamał się spust... to trochę świadczy o tych tanich wyrobach. Proponuję uzbierać chociażby do 1000 zł(dla mnie też jest to kosmiczna cena) i zakupienie elektryka bardziej znanej firmy, np. TM-Tokio Marui, albo CA- Clasic Army. Polecam tą stronę: www.machinegun.com.pl .A odnośnie wyposażenia, to najlepiej kompletować konsekwentnie, to znaczy - nie mieszać wyposażenia, bo jednak to nie wygląda dobrze, przynajmniej mi się nie podoba i nie lubię takiego czegoś. Proponuję współczesne wyposażenie polskie, wg mnie jest bardzo dobre.PozdrawiamAikikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.