stas Napisano 30 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2003 Mam pytanie czy nie ma ktos planow i wymiarow kolby do Mausera 98k.Prosze o kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 3 Lipiec 2003 Share Napisano 3 Lipiec 2003 chcesz zdjecie? mam oryginal, moze jakos moglbym ci pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stas Napisano 4 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2003 Dzieki mozeswz wyslac luk22@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lipiec 2003 Share Napisano 4 Lipiec 2003 Jak chcesz zdjęcia to mogę kilka swoich podesłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stas Napisano 6 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2003 Jak bys mogl to wyslij .Powyzej adres skrzynkiPozdrawiam Stas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 12 Lipiec 2003 Share Napisano 12 Lipiec 2003 narazie cyfrowki nie mam, jak bede mial to podesle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.