pulkownikt Napisano 28 Luty 2006 Autor Napisano 28 Luty 2006 Witam, przymierzam się do zakupu wykrywacza, tylko mam takie pytanie moze wydawac się smieszne ale dla mnie wazne:w wyniku urazow na jedno ucho slysze tylko w 50% , drugie jest ok. Czy bede miał jakies problemy z sygnalem wykrywacza i czy sygnaly te sa ciche. Moze w ogole powinienem sobie podarowac? Jak na razie jestem na etapie (czesto sie to zmienia ) checi kupna Solarisa.Z goru dziekuje za odpowiedz iz pozdrawiam
suchy ss Napisano 28 Luty 2006 Napisano 28 Luty 2006 to nie szkodzi ze na jedne ucho zlyszysz tylko 50%, glosnosc dzwieku sam sobie ustawiasz, czy ma byc glosny czy cichy:) a czego chcesz szukac Solarisem?pzdr.Dawid
pulkownikt Napisano 28 Luty 2006 Autor Napisano 28 Luty 2006 generalnie zaczac chce od monet, ale wiadomo ze poczatkujacy szperacz ciekaw jest wszystkiego. Interesuje sie historia i niczym nie gardze :)
suchy ss Napisano 28 Luty 2006 Napisano 28 Luty 2006 no to kupuj a nie czekaj:) aQrat do wiosny sie teori pouczysz a jak sniegi stopnieja to w las:) powodzenia:)pzdr.Dawid
kokesh Napisano 28 Luty 2006 Napisano 28 Luty 2006 Kup sobie słuchawki z regulacją głośności kanałów , pozdro.
kucek Napisano 28 Luty 2006 Napisano 28 Luty 2006 To może zależeć od tego na które ucho gorzej słyszysz. Głośnik w solarisie będziesz miał pod łokciem, jeśli jesteś praworęczny i masz kłopot z prawym uchem to może być mały problem.W takiej sytuacji kokesh podał rozwiązanie.pozdrawiam
krzyżak Napisano 1 Marzec 2006 Napisano 1 Marzec 2006 Kupuj od razu słuchawki z regulacją głośności.Kiedy kupiłem swojego ACE 150 to brak regulacji głośności w wykrywce mnie wkurzał,a dzwięk w lesie ma szczególnie donośny.Miałem wrażenie że wszyscy ludzie którzy mogliby sie znajdować w tym czasie w lesie mnie obserwują.Kupiłem słuchaweczki za 45 zeta z regulacją głośności i teraz wszystko gra.
pulkownikt Napisano 1 Marzec 2006 Autor Napisano 1 Marzec 2006 No to sie ucieszylem, bo myślałem, że moga byc powazne problemy. Zakupuje Solarisa i słuchaweczki i zaczynam treningi. Pieknie Wam dziekuje i pozdrawiam....
suchy ss Napisano 1 Marzec 2006 Napisano 1 Marzec 2006 pulkownikt to czekamy na fotki z pierwszej wyprawy:) zycze udanych lowow:) i zeby Ci sie nie znudzilo:P
tosh Napisano 1 Marzec 2006 Napisano 1 Marzec 2006 witampulkownik, uzywanie wykrywki nie bedzie dla ciebie problemem. Moj kumpel mial podobny problem ze sluchem i w niczym mu to nie przeszkadzalo, by biegac z wykrywka...powodzenia w poszukiwaniach :)pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.