Skocz do zawartości

Nietypowe pytanie

pulkownikt

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam, przymierzam się do zakupu wykrywacza, tylko mam takie pytanie moze wydawac się smieszne ale dla mnie wazne:
w wyniku urazow na jedno ucho slysze tylko w 50% , drugie jest ok. Czy bede miał jakies problemy z sygnalem wykrywacza i czy sygnaly te sa ciche. Moze w ogole powinienem sobie podarowac? Jak na razie jestem na etapie (czesto sie to zmienia ) checi kupna Solarisa.

Z goru dziekuje za odpowiedz iz pozdrawiam
Napisano
to nie szkodzi ze na jedne ucho zlyszysz tylko 50%, glosnosc dzwieku sam sobie ustawiasz, czy ma byc glosny czy cichy:) a czego chcesz szukac Solarisem?
pzdr.
Dawid
Napisano
To może zależeć od tego na które ucho gorzej słyszysz. Głośnik w solarisie będziesz miał pod łokciem, jeśli jesteś praworęczny i masz kłopot z prawym uchem to może być mały problem.
W takiej sytuacji kokesh podał rozwiązanie.
pozdrawiam
Napisano
Kupuj od razu słuchawki z regulacją głośności.Kiedy kupiłem swojego ACE 150 to brak regulacji głośności w wykrywce mnie wkurzał,a dzwięk w lesie ma szczególnie donośny.Miałem wrażenie że wszyscy ludzie którzy mogliby sie znajdować w tym czasie w lesie mnie obserwują.Kupiłem słuchaweczki za 45 zeta z regulacją głośności i teraz wszystko gra.
Napisano
No to sie ucieszylem, bo myślałem, że moga byc powazne problemy. Zakupuje Solarisa i słuchaweczki i zaczynam treningi.
Pieknie Wam dziekuje i pozdrawiam....
Napisano
witam
pulkownik, uzywanie wykrywki nie bedzie dla ciebie problemem. Moj kumpel mial podobny problem ze sluchem i w niczym mu to nie przeszkadzalo, by biegac z wykrywka...
powodzenia w poszukiwaniach :)
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie