Skocz do zawartości

zloty

Gość mac

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Przepraszam miałem problemy z klawiaturą.
Jesteśmy wraz z kolegą od paru lat wolnymi strzelcami. Niedawno z Forum dowiedziałem się o istnieniu zlotów. Czy mógłby ktoś mi wytłumaczyć na czym one polegają, co zwykle inni zabierają itp. ?
Napisano
Zlot jest spotkaniem w terenie ludzi o podobnych zainteresowaniach.Zależy czego szukasz.
Hartmann
Napisano
To rozumiem. Interesuje mnie ogólnie co dzieje się na zlotach. Czy są wspólne poszukiwania, czy jest jakiś program, czy tylko szuka się ludzi o podobnych zainteresowaniach. Jestem po prostu zainteresowany i chciałbym się czegoś dowiedzieć
Napisano
Szczegułowo mogę służyć informacją jedynie o organizowanym przez siebie zlocie.
www.zlot.and.pl
Co do innych niech wypowiedzą się inni,
Hartmann
Napisano
ogólnie zbaiera się banda ludzi innych którzy wchodzą do jakichś sztolni czy samochodem tam wjeżdzają z przyczepą mozna mnozyć tu takie przykłady bo każda z tych osób jest inna i kazda nacoś innego kładzie nacisk
gadają pokopią pozwiedzają wódki sie napiją i raczej to wszystko ale trzeba być bo nie można oddac atmosfery takich dni a wspomin sie ją przez cały rok
pozdro michał BBasia
Napisano
Baśka, zapomnialeś, o paru ważnych rzeczach. W skrócie:
przyjeżdżają na zloty dziwnymi pojazdami, którzy przygodni turyści biorą za samochód , którym A.Hitler jeździl na polowania,
chodzą w wielkich wysokich czapach, co gorsza, jak jada jakąś sztolnią, to wystawiają je za okno,
wyśpiewuja serenady pod norami króliczków,
wyrzywaja się w lesie przy pomocy pily spalinowej,
potrafią przejechac pół Polski aby dostarczyć pompę celem odpompowania kałuży,
nie wspominając o Akcjach typu BIBER, ( nie mylic z bimbrem, bo to zupełnie co innego)
A można by długo wymieniać.
a.
Napisano
Czasami też stojąc 5 m nad ziemią trzymając w jednej ręce pracującą piłe spalinową drugą odbierają telefon,łapią żaby i jeże.Itp.
Hartmann
Napisano
trzeba też dodać, że część z tych rzeczy robią zupełnie bez potrzeby i sensu...
krótko, parafrazyjąc powiedzenie słynnego chińskiego filozofa:
trudno odpompować wodę z kałuży, kiedy dzień wcześniej została odpompowana... :)))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie