Gość Napisano 19 Kwiecień 2002 Napisano 19 Kwiecień 2002 Przepraszam miałem problemy z klawiaturą.Jesteśmy wraz z kolegą od paru lat wolnymi strzelcami. Niedawno z Forum dowiedziałem się o istnieniu zlotów. Czy mógłby ktoś mi wytłumaczyć na czym one polegają, co zwykle inni zabierają itp. ?
Gość Napisano 19 Kwiecień 2002 Napisano 19 Kwiecień 2002 Zlot jest spotkaniem w terenie ludzi o podobnych zainteresowaniach.Zależy czego szukasz.Hartmann
Gość Napisano 19 Kwiecień 2002 Napisano 19 Kwiecień 2002 To rozumiem. Interesuje mnie ogólnie co dzieje się na zlotach. Czy są wspólne poszukiwania, czy jest jakiś program, czy tylko szuka się ludzi o podobnych zainteresowaniach. Jestem po prostu zainteresowany i chciałbym się czegoś dowiedzieć
Gość Napisano 19 Kwiecień 2002 Napisano 19 Kwiecień 2002 Szczegułowo mogę służyć informacją jedynie o organizowanym przez siebie zlocie.www.zlot.and.plCo do innych niech wypowiedzą się inni,Hartmann
Gość Napisano 20 Kwiecień 2002 Napisano 20 Kwiecień 2002 ogólnie zbaiera się banda ludzi innych którzy wchodzą do jakichś sztolni czy samochodem tam wjeżdzają z przyczepą mozna mnozyć tu takie przykłady bo każda z tych osób jest inna i kazda nacoś innego kładzie naciskgadają pokopią pozwiedzają wódki sie napiją i raczej to wszystko ale trzeba być bo nie można oddac atmosfery takich dni a wspomin sie ją przez cały rokpozdro michał BBasia
Gość Napisano 20 Kwiecień 2002 Napisano 20 Kwiecień 2002 Baśka, zapomnialeś, o paru ważnych rzeczach. W skrócie:przyjeżdżają na zloty dziwnymi pojazdami, którzy przygodni turyści biorą za samochód , którym A.Hitler jeździl na polowania,chodzą w wielkich wysokich czapach, co gorsza, jak jada jakąś sztolnią, to wystawiają je za okno, wyśpiewuja serenady pod norami króliczków,wyrzywaja się w lesie przy pomocy pily spalinowej, potrafią przejechac pół Polski aby dostarczyć pompę celem odpompowania kałuży,nie wspominając o Akcjach typu BIBER, ( nie mylic z bimbrem, bo to zupełnie co innego)A można by długo wymieniać.a.
Gość Napisano 20 Kwiecień 2002 Napisano 20 Kwiecień 2002 Czasami też stojąc 5 m nad ziemią trzymając w jednej ręce pracującą piłe spalinową drugą odbierają telefon,łapią żaby i jeże.Itp.Hartmann
Gość Napisano 20 Kwiecień 2002 Napisano 20 Kwiecień 2002 trzeba też dodać, że część z tych rzeczy robią zupełnie bez potrzeby i sensu...krótko, parafrazyjąc powiedzenie słynnego chińskiego filozofa:trudno odpompować wodę z kałuży, kiedy dzień wcześniej została odpompowana... :)))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.