Niftos Napisano 24 Luty 2006 Autor Share Napisano 24 Luty 2006 Witam jak oczyscic ta monete, prosze o dokladna instrukcje jak sie za to zabrac gdyz nie mam w tym zadnego doswiadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niftos Napisano 24 Luty 2006 Autor Share Napisano 24 Luty 2006 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 rzuć ja w cilit bang!! ja tak zrobiłęm z jeszcze gorszą monetką i jest jak nowa.... tylko co pare dni musisz wymieniac ten cilit w którym ją trzymasz.. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barnaba Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 stawiam na 5 lub 10 fenigów cynkowych. szkoda zachodu z czyszczeniem.pzdrBar_Naba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niftos Napisano 26 Luty 2006 Autor Share Napisano 26 Luty 2006 BArnaba miales racje to bylo 5 fenigow :) pisze bylo bo nie wiele z mozetki zostalo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 to bylo 10 pfeningow widac wyraznie na pierwszej fotce :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niftos Napisano 1 Marzec 2006 Autor Share Napisano 1 Marzec 2006 :)))))) widac wyraznie 5 ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 faktycznie przewrocone 5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.