waldefryk Napisano 24 Luty 2006 Autor Share Napisano 24 Luty 2006 Mam ogromna prośbę. Czy ma ktoś z szacownych kolegów jakiś prosty domowy sposób na postarzenie skóry. Mam kawałek zrekonstruowanej całości , stara skóra jest prawie że czarna i podniszczona, a tu widać ciemnobrązowy nowiutki kawałek skór. Ten dorobiony fragment się odpina , jest na sprzączki więc gdyby trzeba go było w czymś namoczyć to nie było by problemu. Z góry dziękuję Wszystkim za wszelkie podpowiedzi. Pozdrawiam Waldek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idiota Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 kilka wątków niżej:http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=280039zawsze możesz też użyć bejcy o odpowiednim odcieniu, potem olej rycynowy, albo bezbarwna pasta kiwi w płynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldefryk Napisano 24 Luty 2006 Autor Share Napisano 24 Luty 2006 Dzięki nie ma tego wiele, to juz właściwie przerabiałem. Miałem nadzieję, że można w czymś namoczyć, po oleju i innym tłuczczu skóra jest lepiaca...ale i tak dziękiPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.