Skocz do zawartości

Do administratora"

Rekomendowane odpowiedzi

Kim ty wogule jestes?Blokujesz 2 dzialy pod rzad...rozumie pierwszy...bo zostal zalozony juz wczesniej taki sam temat...Jestem zniesmaczony i oburzony twojm zachowaniem...Zalosne wrecz...przykro patrzec...Bocian WROC!!!!NIECH TWOJA ZONA ZDROWIEJE I WRACAJ DO NAS!!!!

PS.Lepjej zeby zadnego admina nie bylo... a nie jakis administrator"Zablokuj cale forum najlepjej jak CI sie nie podoba ze ludzie pisza.
Pozdrawiam Mlody Mauser

Bocian mam nadzieje ze z Twoja zona bedzie OK

Witam.

Po pierwsze - jeśli ktoś ma wątpliwości co do szłuszności usunięcia danego postu - wysyła maila a nie krzyczy na forum. Kieruje zarzuty do mnie albo do Bociana ale via mail.

Po drugie - napisałem przed usunięciem tego wątku dlaczego to robię - nie dlatego że wcześniejszy był na taki sam temat, tylko temat był nie związany z tematyką forum. Poza tym pojawiła się opinia, która doprowadziłyby do skakania sobie z pazurami do oczu.

Po trzecie - przeczytaj dokładnie post Bociana.

Do dalszej dyskusji zapraszam na mail.

-.- Prosze...dlaczego na mail...
Po pierwsze - jedynym adminem ktorego bede sluchal jest BOCIAN I meila moge wysylac tylko Bocianowi bo to jedyny czlowiek ktory jest godny pisania do niego...i nie obchodzi mnie to ze odbierze za miesciac...rok czy za dwa lata...Wazne ze odbierze!

Po drugie - NIE PISZE KIM JESTES WIEC SIE PRZYZNAJ!

Z uszanowaniem Mlody

Młody daj sobie spokój. Chyba masz już dwa ostrzezenia i nie chcesz zarobić kolejnego ;). Do wszystkich: Panowie i Panie troszkę mniej emocji i pieniactwa , sytuacja jest jaka jest i wszyscy we własnym zakresie powinni się postarać aby atmosfera na Forum była jak najspokojniejsza.

pzdr.

Witam.

TIX - oczywiście forum jest od dyskusji ale na tematy historyczne.

pik78 - czy pisząc owy kapo" sugerujesz, że starym kapo" jest Bocian? Zastanów się zanim coś napiszesz.

Mlody Mauser - dlatego na mail, bo jakbyś zaczął pyskówkę z Bocianem napisałby Ci to samo - masz wątpliwości - pisz na mail. I skoro tylko Bociana będziesz słuchał, to mówię Ci po raz drugi - przeczytaj jego post, nawet 10 razy. W związku z sytuacją scedował na mnie część swoich obowiązków. Nie przywilejów - obowiązków i nie mam zamiaru dopuścić do tego, żeby jego praca obróciła się w perzynę tylko dlatego, że ktoś ma gdzieś kogoś" i daje temu wyraz na tym forum.

Tyle na ten temat.

No i Odkrywca tak jak Nowy Dzień moze właśnie zakończyc już swoją działalnosc.Młody raczył się wyprowadzic.Dzizus Młody a tak przez przypadek nie wpadło Ci do Twej łepetyny ze jesteś tu TYLKO gościem tak jak i pozostali?Admin kim by nie był to i tak ma więcej do gadania niz Ty,i wszelkie durne posty typu TYLKO Bocian nie mają sensu.Bociek ma inne problemy i dlatego jest Ktoś o ksywce Admin.I koniec. On tu teraz piwo nalewa.
Pozdrawiam

Młody co Ty pieprzysz?Indianie na rowerach z procami w ręku?łódż podwodna w Jelitkowie?Nie podoba Ci się zasada narzucona przez nowego Admina to idż gdzie indziej.a jak mimo to chcesz tu by to się dostosuj.Młody jeszcze jesteś to i kark zgiac Ci będzie nietródno.
Pozdrawiam

do cholery a mieliscie skonczyc z klutniami chciaz na ten czas az Bociek wroci, ale nie Wy jak zwykle swoje!!! MM ale wszedzie musza byc jakies zasady a nie wolna amerykanka", no no pik dobry z Ciebie druch ze nas nie opuszczasz:):P
pzdr.
Dawid

Ludzie!!!
bez nerwow, paniki i fochow....
przegladam to forum codziennie od dlugiego czasu i widze spadek merytorycznosci i wzajemnego poszanowania. Kto tworzy to forum? MY!!!
Bocian ma chwilowo powazne problemy i miejmy wszyscy nadzieje, ze szybko i pozytywnie sie rozwiaza, obecnie kompetencje przekazal administratorowi i jakby nie bylo, musimy liczyc sie z jego decyzjami.
Po co te nerwy? nie wystarczy podyskutowac droga elektroniczna o problemie, pohamowac nieco emocje i problem rozwiazac bez uniesien, obelg i tym podobnych, jak czlowiek cywilizowany? Moze w mentalnosci Polaka nadal zakorzenione jest machanie szabelka, a nie konstruktywne dyskusje....
Wolnosc slowa jak najbardziej, ale nie oznacza ono samowolki w gloszeniu wlasnych pogladow. kazdy ma do tego prawo, ale czyniac to rozsadnie bez obrazania innych. A tutaj powoli postepowanie adzoru" forum od razu jest odbierane jako atak bezposredni na danego uzytkownika i trzeba sie odwdzieczyc bluzgami i tp...mielismy tego przyklad calkiem niedawno...pozostaje niesmak i konsternacja.
Suchy ss ma racje. Po co sie klocic przy byle okazji, nie mogac przyjac do siebie konstruktywnej krytyki? Nie lepiej uzyc wlasnego rozumu i sprawe przemyslec? Wszedzie obowiazuja jakies zasady, tak jest i na tym forum. Musimy to miec na uwadze, jesli nie, zawsze mozemy przesiasc sie na inne, droga wolna.
Dbajmy o wysoki poziom merytoryczny tego forum, jest naprawde bogatym zrodlem informacji, wiele sie z niego nauczylem i pare osob poznalem. Ale to MY musimy o to dbac.

pozdrawiam

tosh dobrze mowisz:) mam nadzieje ze nikt sie ani na tosha ani na mnie nie obrazil za to ze chcemy troche spokoju na forum, a jak tak to nich wysle maila a nie pisze tego na forum:)lepiej zacznijmy sie modlic zeby wiosna szybko przyszla bo juz w domQ usiedziec nie moge:P:D zreszta chyba jak wiekszosc z nas:P
pzdr.
Dawid

Zgadzam się calkowicie z wypowiedzią tosha / spadek merytoreczności / obecnie część osób pisze o takich pierdolach ze niekiedy szkoda otwierac wątek.
Śmiesznym jest to, że pewni koledzy zamieszczja swoje wypowiedzi jak i swoje zdj w kilku dzialach / jaki sens ? /
Co do administratora to tez nie jest święty
jego wypowiedz /// Witam.

Wątek zostanie przeniesiony do działu Nasze odkrycia", zgodnie z tym co napisał Tominew w poście rozpoczynającym.

Pozdrawiam.///

No i do dnia dzisiejszego jest tam gdzie byl / Ważniejsze bylo przeniesienie krytyki do innego dzialu///
Żle się dzieje Panie Adminie więcej nadzoru.
Pozdrawiam Jacek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie