dp123 Napisano 23 Luty 2006 Autor Napisano 23 Luty 2006 witam mam pytanie w jaki sposób usunąć farbę z metalowych części(po prosty chodzi wyczyszczenie do blachy) opalanie piaskowanie fosol odpada
VASILI Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 Zależy co chcesz oczyścić z farby.. czy to można oddaćmocniejszym metodom czy raczej coś delikatnegoo POZDRO
jaca2003 Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 w sklepach z farbami są magiczne preparaty które usuwają farbę warstwa po warstwie.Kupujesz malujesz i jedziesz.Pozdrawiam
pedro Napisano 24 Luty 2006 Napisano 24 Luty 2006 Zalezy co chcesz wyczyscic ,nad piaskowaniem bym sie zastanowił jezeli to drobny detal lub cienki moze powyginac a nawe wytrzec dziure ( zalezy czym piaskują pyłem piaskiem czy śrutem )są w sprzedazy galaretki która nakładasz i farba schodzi,ja osobiscie polecam metode 1.Kupuje paste do butów (najtańsza w puszcze, musi byc tłusta)2.POastuje detal kilka razy3.Podpalam4.Farba jest nawilzona przez paste iładnie sie wypalaOkopcenie mozez wyczyscic cifem lub ajaxem pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.