dp123 Napisano 23 Luty 2006 Autor Share Napisano 23 Luty 2006 witam mam pytanie w jaki sposób usunąć farbę z metalowych części(po prosty chodzi wyczyszczenie do blachy) opalanie piaskowanie fosol odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Zależy co chcesz oczyścić z farby.. czy to można oddaćmocniejszym metodom czy raczej coś delikatnegoo POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 w sklepach z farbami są magiczne preparaty które usuwają farbę warstwa po warstwie.Kupujesz malujesz i jedziesz.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedro Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 Zalezy co chcesz wyczyscic ,nad piaskowaniem bym sie zastanowił jezeli to drobny detal lub cienki moze powyginac a nawe wytrzec dziure ( zalezy czym piaskują pyłem piaskiem czy śrutem )są w sprzedazy galaretki która nakładasz i farba schodzi,ja osobiscie polecam metode 1.Kupuje paste do butów (najtańsza w puszcze, musi byc tłusta)2.POastuje detal kilka razy3.Podpalam4.Farba jest nawilzona przez paste iładnie sie wypalaOkopcenie mozez wyczyscic cifem lub ajaxem pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.